Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Peleu els grans d’all i piqueu-los.
  2. Netegeu bé els bolets i trossegeu-los.
  3. Escalfeu una paella d’una bona mida, afegiu-hi els bolets en sec, espereu que s’evapori l’aigua dels bolets i incorporeu-hi l’all picat i una mica d’oli d’oliva; sofregiu-ho 10 min, tot remenant-ho.
  4. Empolseu-ho amb el pebre vermell i afegiu-hi el brou de carn i les herbes.
  5. Feu que arrenqui el bull i reduïu-ho una mica, incorporeu-hi la nata i feu que torni a arrencar el bull. Abaixeu el foc i, passats uns 5 min, incorporeu-hi el foie trossejat.
  6. Salpebreu-ho i conserveu-ho calent.
  7. Cuineu la pasta segons la informació del fabricant, retireu-la un minut abans que estigui al punt i afegiu-la a la salsa de bolets.
  8. Acabeu de cuinar la pasta i serviu-la amb unes fulles de romaní i farigola fresques.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: