Menús La Vanguardia

Preparació

Preparació

  1. Comenceu separant les clares dels rovells. Com que aquest pas és una mica difícil, val més que demaneu ajuda a un adult. Reserveu-ho.
  2. En un bol, poseu les clares i el sucre blanc. Bateu-ho a punt de neu, és a dir, fins que tinguin molta consistència. Per fer-ho, heu de batre les clares enèrgicament amb unes varetes. Si en teniu d’elèctriques, us serà molt més fàcil.
  3. En un altre bol, bateu els rovells amb el sucre morè.
  4. Afegiu-hi la mantega fosa, la carbassa, pelada i tallada menuda, i la pastanaga, pelades i ratllada. Poseu-hi, també, la sal i la canyella. Barregeu-ho bé amb les varetes.
  5. Afegiu-hi la farina i el llevat i torneu-ho a barrejar bé.
  6. Poseu-hi la meitat de les clares a punt de neu i barregeu-ho. Tot seguit, poseu-hi l’altra meitat de les clares i torneu-ho a barrejar.
  7. Engreixeu un motlle amb una mica de mantega i enfarineu-lo. Aboqueu-hi la barreja i coeu-ho, a 180 ºC, 30 min.
  8. Demaneu a un adult que us ajudi a treure el motlle del forn. Deixeu refredar el pastís, talleu-lo a quadrats i ja us el podeu menjar.

El consell

  • Si voleu que el pastís de carbassa sigui encara més festiu, només heu de desfer una rajola de xocolata i abocar-la-hi per sobre. Deixeu-ho refredar i tindreu un pastís de carbassa i xocolata fantàstic i molt fàcil de fer!

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

16 ago

Ruta del Llonguet a Palma

Cada dimecres, fins al 25 d’octubre, 36 establiments de Palma ens ofereixen el llonguet, un panet tradicional...

17 ago

Capvespres gastronòmics a Món Sant Benet

Com cada any, la Fundació Catalunya La Pedrera torna a organitzar els capvespres gastronòmics a Món...

18 ago

Contalles del Delta

El Delta de l'Ebre és un territori especial que amaga moltes sorpreses. Un dels seus tresors és el tardet,...

12-19 ago

4a Setmana de l'Enoastronomia

Durant el mes d’agost podreu gaudir d’una experiència única al Celler Joan Ametller, situat...

Portada Cuina 205

MUSCLOS, EL MARISC PER A TOTHOM!

  • Teniu calor? Mengeu gelat!
  • Una altra manera de tastar Menorca

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto