Menús La Vanguardia

Preparació

  1. Per al pastís: bateu la mantega amb el sucre fins que dobli el volum. Afegiu-hi el plàtan aixafat amb una forquilla. Incorporeu-hi els elements sòlids barrejats, l’ou i els fruits secs. Pinteu un motlle amb mantega i farina. Ompliu-lo amb la massa. Coeu-lo al forn a 180 ºC. 
  2. Per a la crema: barregeu bé tots els ingredients i reserveu-los en fred. 
  3. Per a la salsa: caramel·litzeu el sucre. Afegiu-hi el plàtan madur a trossos i la nata. Feu que arrenqui el bull i tritureu-ho. 
  4. Talleu el tros de pastís necessari per a quatre persones i congeleu-ne la resta per a una altra ocasió. Talleu a dauets el pastís i barregeu-los amb una mica de salsa. Talleu el plàtan a dauets petits. Amb l’ajut d’un motlle munteu un pastisset de dues capes, una de pastís i una de plàtan. Col·loqueu una cullerada de crema pel damunt de cada pastís i acabeu-ho amb uns fils de toffee. Opcionalment, acabeu-ho amb una làmina cruixent de plàtan (compreu-la bona i feta).

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

16 ago

Ruta del Llonguet a Palma

Cada dimecres, fins al 25 d’octubre, 36 establiments de Palma ens ofereixen el llonguet, un panet tradicional...

17 ago

Capvespres gastronòmics a Món Sant Benet

Com cada any, la Fundació Catalunya La Pedrera torna a organitzar els capvespres gastronòmics a Món...

18 ago

Contalles del Delta

El Delta de l'Ebre és un territori especial que amaga moltes sorpreses. Un dels seus tresors és el tardet,...

12-19 ago

4a Setmana de l'Enoastronomia

Durant el mes d’agost podreu gaudir d’una experiència única al Celler Joan Ametller, situat...

Portada Cuina 205

MUSCLOS, EL MARISC PER A TOTHOM!

  • Teniu calor? Mengeu gelat!
  • Una altra manera de tastar Menorca

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto