Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Esmicoleu les galetes i barregeu-les amb el sucre i la mantega fosa fins a obtenir una massa compacta i homogènia.
  2. Cobriu el fons i les parets d’un motlle ondulat i de parets baixes que sigui desemmotllable. Aboqueu sobre la base de galetes tot l'almívar de llet.
  3. Aixafeu amb una forquilla el formatge, afegiu-hi els ous i barregeu-ho bé. Afegiu-hi la mantega fosa, la resta d’ingredients i barregeu-ho bé.
  4. Aboqueu la barreja sobre l'almívar de llet i coeu-ho al forn a 190 ºC durant 40 min. Deixeu-ho refredar, decoreu-ho i serviu-ho fresc de nevera.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: