Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Talleu en cercles amb l’ajut d’un cèrcol el pa de pessic.
  2. Per a la trufa de xocolata: poseu la nata a bullir juntament amb el sucre i tireu-li la cobertura de xocolata a trossets. Remeneu-ho bé. Ha de quedar molt ben emulsionat. Deixeu que arribi a una temperatura aproximada de 35 ºC i afegiu-hi la mantega. Deixeu-ho reposar una estona.
  3. Muntatge: col·loqueu el pa de pessic de xocolata en un cèrcol i emborratxeu-lo amb el kirsch. Poseu-hi una capa de melmelada d’albercocs i, seguidament, la melmelada de gerds. Tireu-li la trufa emulsionada per sobre i deixeu-ho una estona a uns 15 ºC de temperatura perquè pugui cristal·litzar la trufa. Decoreu-ho amb els gerds i els filets de cobertura de xocolata. Poseu-ho a la nevera. Abans de servir-ho, però, deixeu-ho una estona a temperatura ambient.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 277

TERRINES. EL CLÀSSIC QUE TORNA

  • Plats del mes
  • Jo Baixas

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto