Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Munteu la nata (que cal tenir ben freda a la nevera, amb el recipient i les varetes). Quan encara no estigui del tot muntada, afegiu-hi sucre (tenint en compte que els sobaos ja són dolços) i acabeu-ho de muntar. Reserveu-ho.
  2. Munteu les clares d’ou i feu el mateix amb el sucre. Barregeu-ho amb la nata amb molta cura.
  3. Aboqueu en una safata el cafè amb Bailey’s. A sobre, poseu-hi els sobaos, deixant que el líquid els absorbeixi. Afegiu-hi més cafè, si cal.
  4. Aboqueu la barreja de nata i clares per sobre dels sobaos.
  5. Escampeu-hi el cacau per sobre, amb l’ajuda d’un colador, i deixeu-ho refredar unes hores, abans de servir-ho.

CONSELL
Sabreu que les clares estan al punt quan es pugui posar el recipient que les conté de cap per avall sense que vessin.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto