Receptes de Nadal La Vanguardia

Preparació

  1. Per fer el pa de pessic de cacau, preneu la mateixa fórmula del pa de pessic base (vg. pàg. 41) i substituïu 50 g de farina per 50 g de cacau en pols del 22%.
  2. Remulleu la gelatina en aigua freda. 
  3. Agafeu 50 ml d’aigua i escalfeu-los. Incorporeu-hi 2 fulls de gelatina i dissoleu-ho. Apagueu el foc, incorporeu-hi la melmelada de móres i tritureu-ho. Feu el mateix amb la melmelada d’aranyons.
  4. Per fer la crema de xocolata, poseu a escalfar la nata. Quan estigui calenta, poseu-hi els 3 fulls de gelatina restants i deixeu-ho fondre. Apagueu el foc i afegiu-hi la cobertura de xocolata. Remeneu-ho. Poseu-hi la mantega i remeneu-ho amb unes varetes perquè es fongui lentament.
  5. Muntatge: poseu un cercle de pa de pessic i escampeu-hi 1/3 part de crema de xocolata.
  6. Poseu-hi un cercle al damunt i poseu-hi la gelatina de móres. Poseu-hi un altre cercle al damunt i la gelatina d’aranyons.
  7. Acabeu-ho posant-hi l’últim cercle de pa de pessic i la crema de xocolata allisant-la amb una espàtula. Deixeu-ho refredar i decoreu-ho amb unes fulles de menta, móres i uns aranyons frescos.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Més receptes amb Xocolata

Aquesta setmana

16 des

Cuina en família d'A Taula

Cuina en família és una de les activitats que organitza A Taula! per celebrar el seu desè aniversari...

16 des

Enotast de desembre 2017

Alella és terra de vins, i així ho demostra la seva denominació d’origen. És per això...

16 des

Mercat de la Terra Slow Food

La xarxa de Mercats de la Terra, que impulsa el moviment 'Slow Food', ha posat en marxa un mercat al barri del...

16 des

III Fes l'oliva

La campanya de l’oliva ja ha començat i el Celler Masroig ofereix una experiència oleoturística...

Portada CUINA 210

NADAL EN 10 MINUTS. RECEPTES I TRUCS PER ESTALVIAR TEMPS

  • Un Nadal estranger
  • Qui ha dit que cal sortir del barri?

14 números per només
29,90€

Subscriu't-hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Amb la col·laboració de:
Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto