Què cuinar La Vanguardia

Ahir ens vam ajuntar una bona colla i vam fer un pica-pica a la terrassa, ben fresquets i animats explicant-nos els projectes que tenim per passar les vacances que comencem aviat: Eslovènia, Bulgària, Suïssa, nord d’Espanya, Pirineus, Costa Daurada, Pics d’Europa… entre tots visitarem mitja Europa!

El pastís que vaig fer per postres és el mateix que el pastís de llimona i mascarpone amb melmelada de cireres, però canviant els gustos: en lloc de gelat de llimona vaig posar gelat de xocolata; en lloc de galetes maria vaig posar galetes de xocolata (Oreo), i en lloc de melmelada de cireres vaig posar melmelada de móra. Va resultar un pastís molt bo, sobretot per als amants de la xocolata, tot i que jo personalment vaig preferir el de l’altre dia, molt més àcid i no tan dolç… Avui m’estalvio la recepta, ja que és exactament la mateixa

Preparació

  1. Tritureu les galetes i barregeu-les amb la mantega fosa fins a obtenir una pasta homogènia. Esteneu bé la pasta pel fons i les parets d’un motlle de pastís de 26 cm.
  2. Coeu-ho al forn a 180 ºC durant 10 min. Deixeu-ho refredar.
  3. Poseu en remull 3 fulles de gelatina en aigua freda. Barregeu el formatge, el gelat i el sucre.
  4. Dissoleu la gelatina amb una miqueta d’aigua calenta i afegiu-ho a la mescla anterior. Munteu la nata i afegiu-la amb compte que no s’abaixi. Aboqueu-ho dins el motlle i deixeu-ho quallar a la nevera durant 2 h.
  5. Poseu en remull 2 fulles de gelatina. Escalfeu la melmelada de móres al microones i dissoleu-hi la gelatina.
  6. Aboqueu-ho sobre el pastís i reserveu-ho a la nevera fins al moment de servir-ho.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

25 jul

Vespres al Mercat de la Terra

El Mercat de la Terra Slow Food Barcelona se celebrarà els dimarts, en comptes dels dissabtes, a partir del...

25 jul

'Sopar' la gran obra d'art

L’artista contemporani David Ymbernon presenta una exposició i obra de cuina escènica amb la col·laboració...

26 jul

Ruta del Llonguet a Palma

Cada dimecres, fins al 25 d’octubre, 36 establiments de Palma ens ofereixen el llonguet, un panet tradicional...

26 jul

Capvespres gastronòmics a Món Sant Benet

Com cada any, la Fundació Catalunya La Pedrera torna a organitzar els capvespres gastronòmics a Món...

Portada Cuina 205

MUSCLOS, EL MARISC PER A TOTHOM!

  • Teniu calor? Mengeu gelat!
  • Una altra manera de tastar Menorca

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto