Preparació
- Talleu les patates a rodelles i confiteu-les, és a dir, passeu-les per la paella amb oli a baixa temperatura fins que s’estovin, però sense que s’arribin a fregir (la patata es pot confitar amb greix d’ànec o oli).
- Talleu i salteu el bull negre, a temperatura alta. Escorreu les patates i poseu-les en un motlle d’arc amb el bull negre, a capes. Aneu muntant sostres de patata i bull. Acabeu-ho amb una patata, fins a omplir l’arc del tot.
- Poseu les patates al forn, preescalfat, 5 min a 180 ºC. Mentrestant, col·loqueu a la zona de cocció, a temperatura alta, una paella amb oli abundant i fregiu-hi les cuixes de les guatlles, que serviran per guarnir el plat.
- Desemmotlleu els arcs al mig del plat, col·loqueu-hi al voltant les guatlles salpebrades i tireu-hi per sobre l’oli d’all i julivert i la salsa de la carn amb porto i soja barrejats.