Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Talleu les patates a rodelles i confiteu-les, és a dir, passeu-les per la paella amb oli a baixa temperatura fins que s’estovin, però sense que s’arribin a fregir (la patata es pot confitar amb greix d’ànec o oli). 
  2. Talleu i salteu el bull negre, a temperatura alta. Escorreu les patates i poseu-les en un motlle d’arc amb el bull negre, a capes. Aneu muntant sostres de patata i bull. Acabeu-ho amb una patata, fins a omplir l’arc del tot. 
  3. Poseu les patates al forn, preescalfat, 5 min a 180 ºC. Mentrestant, col·loqueu a la zona de cocció, a temperatura alta, una paella amb oli abundant i fregiu-hi les cuixes de les guatlles, que serviran per guarnir el plat. 
  4. Desemmotlleu els arcs al mig del plat, col·loqueu-hi al voltant les guatlles salpebrades i tireu-hi per sobre l’oli d’all i julivert i la salsa de la carn amb porto i soja barrejats.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: