Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Talleu la vedella a daus, salpebreu-la i passeu-la per farina. Fregiu-la i, quan estigui enrossida, reserveu-la. 
  2. Coleu l’oli de fregir la carn i poseu-lo en una cassola per fer-hi el sofregit amb la ceba trinxada i el tomàquet ben esmicolat. Mentre es fa el sofregit, prepareu la picada amb els alls, les ametlles, les avellanes, el julivert i el carquinyoli. 
  3. Quan el sofregit estigui acabat, afegiu-hi la vedella reservada, el llorer i el conyac i cobriu-lo d’aigua. Deixeu-ho coure lentament i mentrestant peleu les patates, talleu-les a daus i passeu-les per la paella amb oli i sal. 
  4. Quan la vedella sigui gairebé cuita (més o menys 1 h), afegiu-hi les patates pelades i esqueixades, i uns 15 min després, els pèsols. 
  5. Deixeu-ho fer 10 min més, rectificant-ho de sal o afegint-hi una mica més d’aigua, si escau, i la cassola ja estarà feta.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

17 oct

La història culinària A Taula!

La història gastronòmica també pren importància en la celebració del desè aniversiari...

17 oct

La història culinària A Taula!

La història gastronòmica també pren importància en la celebració del desè aniversiari...

18 oct

Ruta del Llonguet a Palma

Cada dimecres, fins al 25 d’octubre, 36 establiments de Palma ens ofereixen el llonguet, un panet tradicional...

18 oct

El cistell de tardor d'A Taula

Tasta la tardor és una de les moltes activitats que organitza A Taula! per celebrar el seu X aniversari. En...

Portada 207

AMB CULLERA: NO ÉS NOMÉS PER MENJAR SOPES!

  • Dolça Catalunya
  • Un final feliç apte per a paladars adults

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto