Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Peleu les peres i poseu-les en un cassó juntament amb la pela, el vi negre, el sucre i la canyella. Feu-les coure a foc suau fins que siguin ben cuites.
  2. Traieu les peres i deixeu-les refredar.
  3. A continuació, deixeu reduir lentament el suc de la cocció juntament amb les peles i la branca de canyella, deixeu-la reduir lentament fins que agafi densitat i l’alcohol s’hagi evaporat completament.
  4. Coleu el suc i afegiu-lo a les peres. Deixeu-ho coure 5 min més i apagueu el foc. Deixeu-ho refredar.
  5. Serviu les peres en un plat soper o en un d’allargat amb cullerades de la reducció per damunt i acompanyeu-les amb una bola de gelat de canyella.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto