Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Piqueu els alls i l'arrel de gingebre i la cúrcuma fins a obtenir una pasta fina. Reserveu-la.
  2. Barregeu el iogurt amb el brou i una mica de sal i reserveu-ho.
  3. Poseu un raig d'oli d'oliva a la cocota i escalfeu-la a foc lent. Afegiu-hi les espècies senceres i ofegueu-les durant 20 s. Això en potenciarà l'aroma. Afegiu-hi després la ceba tallada fina i sofregiu-la durant 20 min a foc suau. Quan la ceba estigui daurada, apugeu el foc i afegiu-hi la pasta de gingebre i cúrcuma que havíeu reservat i ofegueu-la durant 2 min més.
  4. Incorporeu-hi el pollastre i les espècies mòltes i barregeu-ho bé. Tapeu la cocota i deixeu-la coure 10 min, remenant-ho de tant en tant.
  5. Afegiu-hi la meitat del brou amb el iogurt, remeneu-ho i torneu a tapar la cocota. Deixeu que tot el conjunt cogui 15 min més.
  6. Incorporeu-hi l'arròs, el coriandre fresc picat i la resta del brou amb el iogurt. Poseu-ho a punt de sal, tapeu la cocota i deixeu que cogui a foc suau durant 18 min. Passat el temps, retireu la cocota del foc i deixeu-la tapada durant 7 min més.
  7. Serviu el pilaf acompanyat d'uns grills de llima.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

27 mai

DVins: Mostra de vins i caves de proximitat

Agramunt acull la V Mostra de vins i caves de proximitat aquest 27 de maig, una mostra que busca donar a conèixer...

27 mai

Taller de paelles i arrossos imprescindibles

Una bona paella, platja, sol i calor són potser els elements més característics d’un estiu...

27 mai

I Fira de Productes Gurmet Catalans

Potser a hores d'ara no cal recordar la història de Jean Leon, però en farem cinc cèntims, perquè...

27-28 mai

Mercat de la Terra Slow Food

La xarxa de Mercats de la Terra, que impulsa el moviment 'Slow Food', ha posat en marxa un mercat al barri del...

Portada Cuina 203

NO SÓN PAELLES, PERÒ ENS AGRADEN

  • És l'hora del vermut!
  • La cuina que saben fer (i que, a més, els agrada)

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto