Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Piqueu els alls i l'arrel de gingebre i la cúrcuma fins a obtenir una pasta fina. Reserveu-la.
  2. Barregeu el iogurt amb el brou i una mica de sal i reserveu-ho.
  3. Poseu un raig d'oli d'oliva a la cocota i escalfeu-la a foc lent. Afegiu-hi les espècies senceres i ofegueu-les durant 20 s. Això en potenciarà l'aroma. Afegiu-hi després la ceba tallada fina i sofregiu-la durant 20 min a foc suau. Quan la ceba estigui daurada, apugeu el foc i afegiu-hi la pasta de gingebre i cúrcuma que havíeu reservat i ofegueu-la durant 2 min més.
  4. Incorporeu-hi el pollastre i les espècies mòltes i barregeu-ho bé. Tapeu la cocota i deixeu-la coure 10 min, remenant-ho de tant en tant.
  5. Afegiu-hi la meitat del brou amb el iogurt, remeneu-ho i torneu a tapar la cocota. Deixeu que tot el conjunt cogui 15 min més.
  6. Incorporeu-hi l'arròs, el coriandre fresc picat i la resta del brou amb el iogurt. Poseu-ho a punt de sal, tapeu la cocota i deixeu que cogui a foc suau durant 18 min. Passat el temps, retireu la cocota del foc i deixeu-la tapada durant 7 min més.
  7. Serviu el pilaf acompanyat d'uns grills de llima.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

20 set

Ruta del Llonguet a Palma

Cada dimecres, fins al 25 d’octubre, 36 establiments de Palma ens ofereixen el llonguet, un panet tradicional...

23 set

Cicle Enocultura't al Mas Comtal

És temps de verema a les vinyes catalanes i els pagesos van per feina. L’enologia forma part de la cultura...

23 set

Mercat de la Terra de Slow Food

Aquest mes de setembre torna el Mercat de la Terra de Slow Food, que s’ha consolidat com un espai de trobada...

23-24 set

Mercat de Pagès al Prat de Llobregat

Cada dissabte, excepte festius, a la plaça de Pau Casals té lloc el Mercat de Pagès del Prat. Els...

Portada 206

ESMORZARS PER COMENÇAR BÉ EL DIA!

  • Tot el gust de Cambrils
  • Una taverna heterodoxa a la platja de Roses

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto