Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Talleu la ceba, el porro i la pastanaga, nets, a tires fines.
  2. Sofregiu les verdures, els grans d’all sencers i el pebre negre amb oli. Afegiu-hi el vinagre i les herbes aromàtiques. Deixeu-ho reduir a foc fort fins a una tercera part. Afegiu-hi el vi blanc i deixeu-ho reduir de nou fins a una tercera part del líquid. Reserveu-ho.
  3. Netegeu el plàtan ben madur i tritureu-lo. Passeu el puré de plàtan per un colador, per tenir una textura llisa. Afegiu-hi la canyella en pols, el sucre morè i la fava Tonka ratllada. Guardeu-ho tapat a la nevera. Per evitar l’oxidació, afegiu-hi una mica de vitamina C.
  4. Demaneu al carnisser els quarts de pintada desossats. Poseu sal i pebre acabat de moldre dins de la carn. Enrotlleu-ho en forma de llonganissa amb paper film i premeu-ho. Torneu-ho a enrotllar amb paper d’alumini i tanqueu-ho bé.
  5. Poseu aigua a bullir. Feu-hi coure els rotlles 1 h i 30 min a foc lent. Traieu-los i refredeu-los amb aigua i gel 30 min.
  6. Traieu els rotlles de pintada bullits i feu-los coure 30 min en l’escabetx.
  7. Serviu-ho amb la crema de plàtan tèbia.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

23 abr

Abril d'enoturisme a Llançà

Llançà viu un mes d’abril ple d’activitats per als amants del vi. Durant els caps de setmana...

22-23 abr

Fira Tapa Carxofa Prat 2017

El cap de setmana del 22 al 23 d’abril, a la plaça Blanes, podeu degustar una mostra de tapes elaborades...

23 abr

Sant Jordi a la Casa de les Punxes

La diada de Sant Jordi arriba al terrat de la Casa de les Punxes de Barcelona amb un sopar de luxe. El 23 d’abril...

23-24 abr

Visita comentada al celler romà de Vallmora

El Centre Enoturístic i Arqueològic de Vallmora combina el món del vi amb el món de l’arqueologia....

Portada Cuina 200

TRUCS DELS GRANS XEFS

  • 200 moments estel·lars de la cuina catalana
  • Martín Berasategui

14 números per només
29,90€

Subscriu't-hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto