Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Talleu la ceba, el porro i la pastanaga, nets, a tires fines.
  2. Sofregiu les verdures, els grans d’all sencers i el pebre negre amb oli. Afegiu-hi el vinagre i les herbes aromàtiques. Deixeu-ho reduir a foc fort fins a una tercera part. Afegiu-hi el vi blanc i deixeu-ho reduir de nou fins a una tercera part del líquid. Reserveu-ho.
  3. Netegeu el plàtan ben madur i tritureu-lo. Passeu el puré de plàtan per un colador, per tenir una textura llisa. Afegiu-hi la canyella en pols, el sucre morè i la fava Tonka ratllada. Guardeu-ho tapat a la nevera. Per evitar l’oxidació, afegiu-hi una mica de vitamina C.
  4. Demaneu al carnisser els quarts de pintada desossats. Poseu sal i pebre acabat de moldre dins de la carn. Enrotlleu-ho en forma de llonganissa amb paper film i premeu-ho. Torneu-ho a enrotllar amb paper d’alumini i tanqueu-ho bé.
  5. Poseu aigua a bullir. Feu-hi coure els rotlles 1 h i 30 min a foc lent. Traieu-los i refredeu-los amb aigua i gel 30 min.
  6. Traieu els rotlles de pintada bullits i feu-los coure 30 min en l’escabetx.
  7. Serviu-ho amb la crema de plàtan tèbia.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

16 oct

III Nit del Gourmet Català

Arriba la III Nit del Gourmet Català al Palau de Pedralbes de Barcelona, a partir de les 18 h. Ho fa amb els...

17 oct

La història culinària A Taula!

La història gastronòmica també pren importància en la celebració del desè aniversiari...

17 oct

La història culinària A Taula!

La història gastronòmica també pren importància en la celebració del desè aniversiari...

18 oct

Ruta del Llonguet a Palma

Cada dimecres, fins al 25 d’octubre, 36 establiments de Palma ens ofereixen el llonguet, un panet tradicional...

Portada 207

AMB CULLERA: NO ÉS NOMÉS PER MENJAR SOPES!

  • Dolça Catalunya
  • Un final feliç apte per a paladars adults

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto