Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Primer de tot, netegeu la pinya amb molta cura. Deixeu-la sencera i amb la pell completament neta, i reserveu-la en una plata de forn.
  2. Per al xarop: poseu el sucre directament al foc, amb unes gotes de suc de llimona, fins a obtenir un caramel fosc. Quan el tingueu a punt, afegiu-hi les làmines de gingebre, les beines de vainilla i el puré de plàtan, i, seguidament, el rom vell i l'aigua. Espereu que arrenqui el bull i llavors afegiu el xarop a la plata on teniu la pinya, i poseu-ho al forn 65 min a 200 ºC. Cal que l’aneu banyant de tant en tant.
  3. Un cop cuita la pinya, talleu-la i col·loqueu-la en un plat soper amb una mica del xarop. Ho podeu acompanyar amb iogurt grec o amb gelat.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

17 oct

La història culinària A Taula!

La història gastronòmica també pren importància en la celebració del desè aniversiari...

17 oct

La història culinària A Taula!

La història gastronòmica també pren importància en la celebració del desè aniversiari...

18 oct

Ruta del Llonguet a Palma

Cada dimecres, fins al 25 d’octubre, 36 establiments de Palma ens ofereixen el llonguet, un panet tradicional...

18 oct

El cistell de tardor d'A Taula

Tasta la tardor és una de les moltes activitats que organitza A Taula! per celebrar el seu X aniversari. En...

Portada 207

AMB CULLERA: NO ÉS NOMÉS PER MENJAR SOPES!

  • Dolça Catalunya
  • Un final feliç apte per a paladars adults

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto