Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Primer de tot, netegeu la pinya amb molta cura. Deixeu-la sencera i amb la pell completament neta, i reserveu-la en una plata de forn.
  2. Per al xarop: poseu el sucre directament al foc, amb unes gotes de suc de llimona, fins a obtenir un caramel fosc. Quan el tingueu a punt, afegiu-hi les làmines de gingebre, les beines de vainilla i el puré de plàtan, i, seguidament, el rom vell i l'aigua. Espereu que arrenqui el bull i llavors afegiu el xarop a la plata on teniu la pinya, i poseu-ho al forn 65 min a 200 ºC. Cal que l’aneu banyant de tant en tant.
  3. Un cop cuita la pinya, talleu-la i col·loqueu-la en un plat soper amb una mica del xarop. Ho podeu acompanyar amb iogurt grec o amb gelat.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

18 ago

Contalles del Delta

El Delta de l'Ebre és un territori especial que amaga moltes sorpreses. Un dels seus tresors és el tardet,...

18 ago

Capvespres gastronòmics a Món Sant Benet

Com cada any, la Fundació Catalunya La Pedrera torna a organitzar els capvespres gastronòmics a Món...

19 ago

Petits grangers

La Fageda obre les seves portes als més menuts per tal d’apropar el món de l’agricultura...

14-19 ago

Festa de Sant Magí 2017

El mes d’agost Tarragona celebra la festa major en honor del copatró de la ciutat, Sant Magí. Com...

Portada Cuina 205

MUSCLOS, EL MARISC PER A TOTHOM!

  • Teniu calor? Mengeu gelat!
  • Una altra manera de tastar Menorca

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto