Què cuinar La Vanguardia

Preparació

El nen entra en acció

1. Poseu el sucre i l'aigua en un cassó.

2. Agafeu un paper sulfuritzat i col·loqueu els bastonets al damunt. Distribuïu-hi els pinyons dibuixant cercles al voltant d'un extrem de cada bastonet (procureu que una part del bastonet quedi situada dins del cercle de pinyons)

Amb l'ajut dels pares

3. Poseu el cassó al foc i deixeu que el sucre s'hi vagi fonent i caramel·litzant.

4. Qual el sucre comenci a quedar d'un color marró clar (aneu molt amb compte, ja que aleshores la temperatura serà molt elevada), apagueu el foc i deixeu-ho refredar mig minut.

5. Quan el sucre líquid s'hagi refredat una mica i hagi guanyat densitat, aboqueu-ne una cullerada damunt de cada cercle de pinyons. El mateix sucre ja pendrà la forma rodona de les piruletes per si mateix i, un cop fred, s'enganxarà al bastonet i als pinyons.

(Vigileu a l'hora de caramel·litzar el sucre perquè la temperatura que agafa arriba als 154 ºC. Una vegada fredes, és el moment de consumir les piruletes. Si en sobren, guardeu-les tapades en un espai sec.)

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

22-23 abr

Fira Tapa Carxofa Prat 2017

El cap de setmana del 22 al 23 d’abril, a la plaça Blanes, podeu degustar una mostra de tapes elaborades...

23 abr

Sant Jordi a la Casa de les Punxes

La diada de Sant Jordi arriba al terrat de la Casa de les Punxes de Barcelona amb un sopar de luxe. El 23 d’abril...

23 abr

Abril d'enoturisme a Llançà

Llançà viu un mes d’abril ple d’activitats per als amants del vi. Durant els caps de setmana...

23-24 abr

Visita comentada al celler romà de Vallmora

El Centre Enoturístic i Arqueològic de Vallmora combina el món del vi amb el món de l’arqueologia....

Portada Cuina 200

TRUCS DELS GRANS XEFS

  • 200 moments estel·lars de la cuina catalana
  • Martín Berasategui

14 números per només
29,90€

Subscriu't-hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto