Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

Preparació

  1. Renteu bé les patates i les posem en un recipient que pugui anar al microones, amb una mica d’aigua, perquè no es deshidratin. Tapeu el recipient i coeu les patates al microones, a potència màxima, entre 5 i 8 min, depenent de la mida.
  2. Traieu-les del microones amb molta cura, perquè tant les patates com el recipient cremaran molt. Quan no siguin tan calentes, peleu-les i talleu-les a rodanxes amb un ganivet de taula.
  3. Sobre cada rodanxa de patata, poseu un tros de sobrassada, tapeu-lo amb una altra rodanxa, poseu-hi una mica de formatge cremós per sobre i cobriu-ho amb una tercera rodanxa. Rserveu-les.
  4. Renteu les fulles d’enciam, assequeu-les bé i talleu-les menudes. Podeu fer servir unes tisores escolars.
  5. Talleu el tomàquet a dauets i rebutgeu-ne les llavors.
  6. Per acabar, escalfeu les patates mig minut al microones i serviu-les acompanyades de l’enciam i el tomàquet, amanits amb oli d’oliva i sal. 

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: