Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. En una paella amb una mica d’oli, sofregiu la ceba tallada a la juliana. Salpebreu-la i, quan sigui transparent, afegiu-hi una cullerada de mostassa. Deixeu-ho refredar.
  2. Obriu els pits de pollastre al llarg, dues vegades.
  3. Ompliu-los amb la ceba i les figues: feu-ne canelons, emboliqueu-los amb paper film i estrenyeu-los bé, donant-los forma de caramel.
  4. Cuineu-los uns minuts en una olla amb aigua bullent.
  5. Una vegada s’hagin refredat, passeu-los per ou i, després, per panko. Fregiu-los i acabeu-los al forn, o feu-los directament al forn.
  6. Per a la guarnició: cremeu les albergínies al foc i, quan estiguin ben toves, deixeu-les refredar i peleu-les. Condimenteu-ho amb sal, pebre i oli.
  7. Peleu i talleu la carbassa, bulliu-la uns minuts i després salteu-la en oli. Salpebreu-ho.
  8. Escalfeu el puré i emplateu el conjunt.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

20 oct - 19 nov

Ganxotapes de Tardor

Del 20 d'octubre al 19 de novembre s'organitza a Sant Feliu de Guíxols un concurs per triar la millor 'Ganxotapa'...

19 nov

Un tastet del Delta a MónNatura Delta de l'Ebre

Des de MónNatura Delta s’organitza una visita molt especial en la qual la gastronomia deltaica pren...

18-19 nov

Jornada del Calçot de Valls

Al novembre comença la temporada de les calçotades i, com no podia ser d’una altra manera,...

19 nov

Fira del Pa i la Xocolata

A Sant Gregori dediquen una fira al pa i la xocolata que, enguany, arriba a l’onzena edició, amb...

Portada Cuina 209

BOLETS PER AL·LUCINAR!

  • Capital volcànica
  • Una espurna que encén la nova cuina lleidatana

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto