Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. En una paella amb una mica d’oli, sofregiu la ceba tallada a la juliana. Salpebreu-la i, quan sigui transparent, afegiu-hi una cullerada de mostassa. Deixeu-ho refredar.
  2. Obriu els pits de pollastre al llarg, dues vegades.
  3. Ompliu-los amb la ceba i les figues: feu-ne canelons, emboliqueu-los amb paper film i estrenyeu-los bé, donant-los forma de caramel.
  4. Cuineu-los uns minuts en una olla amb aigua bullent.
  5. Una vegada s’hagin refredat, passeu-los per ou i, després, per panko. Fregiu-los i acabeu-los al forn, o feu-los directament al forn.
  6. Per a la guarnició: cremeu les albergínies al foc i, quan estiguin ben toves, deixeu-les refredar i peleu-les. Condimenteu-ho amb sal, pebre i oli.
  7. Peleu i talleu la carbassa, bulliu-la uns minuts i després salteu-la en oli. Salpebreu-ho.
  8. Escalfeu el puré i emplateu el conjunt.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

20 jul

Taller de dips

Les salses fan embogir molts paladars pel toc únic de sabor que donen als nostres plats. Els dips són...

20 jul

Taller del Mercat del Ninot

L’aula gastronòmica del Mercat del Ninot ha obert les portes amb moltes propostes per a aquest estiu....

21 jul

Tallers al Mercat de la Vall d'Hebron

El Mercat de la Vall d’Hebron organitza una sèrie de tallers aquest estiu on podeu deixar anar tot el...

21 jul

Contalles del Delta

El Delta de l'Ebre és un territori especial que amaga moltes sorpreses. Un dels seus tresors és el tardet,...

Portada Cuina 204

NOMÉS A L'ESTIU! 15 TRUCS I RECEPTES PER ALS ÀPATS DE VACANCES

  • Anem al xiringuito?
  • Aquí, us tornareu a enamorar de la tonyina

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto