Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Rostiu les carcasses de pularda amb la ceba, la pastanaga i el porro. Ben rosses, poseu-les en una olla amb la verdura i cobriu-les d'aigua freda. Deixeu-ho bullir a foc lent fins que quedi el 25% del brou. Coleu-lo i deixeu-lo refredar. Quan sigui fred, desgreixeu-lo.
  2. Mentrestant, salpebreu els pits de pularda i daureu-los lleugerament en una paella amb un raig d’oli. Seguidament, poseu-los en una cassola i cobriu-los amb l’oli. Talleu la cabeça d’alls per la meitat i afegiu-la als pits. Confiteu-los lentament al forn a 95º C durant 2 h, aproximadament.
  3. Peleu les peres i talleu-les a daus d’1 cm de costat. Foneu la mantega en una paella. Coeu-hi les peres amb les espècies.
  4. En una altra paella, feu un caramel amb el sucre i un rajolí d’aigua. Quan estigui ben caramel·litzat, incorporeu-hi el vinagre i reduïu-lo. Afegiu-hi el vi ranci i deixeu evaporar l'alcohol. Al final, poseu-hi el brou de pularda i deixeu que agafi textura de salsa. Poseu-ho a punt de sal i lligueu-ho tot amb una mica de Maizena.
  5. Presenteu el plat amb el pit confitat, la pera cuita al costat i salseu-ho amb la salsa.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

20 oct

VIII Mercat de Mercats

Entre els dies 20 i 22 d’octubre, l’avinguda de la Catedral s’omple de gastronomia i productes...

30 set - 21 oct

Oktoberfest de Calella 2017

Com ja és tradició, el mes d’octubre és el mes de la cervesa a Calella (Maresme). L’Oktoberfest...

21 oct

Vermut Solidari de tardor

Aquesta tardor, el Vermut Solidari estrena ubació, el Castell de Montjuïc de Barcelona. Es tracta d'un...

21 oct

Enotast d'octubre 2017

Alella és terra de vins, i així ho demostra la seva denominació d’origen. És per això...

Portada 207

AMB CULLERA: NO ÉS NOMÉS PER MENJAR SOPES!

  • Dolça Catalunya
  • Un final feliç apte per a paladars adults

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto