Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Rostiu les carcasses de pularda amb la ceba, la pastanaga i el porro. Ben rosses, poseu-les en una olla amb la verdura i cobriu-les d'aigua freda. Deixeu-ho bullir a foc lent fins que quedi el 25% del brou. Coleu-lo i deixeu-lo refredar. Quan sigui fred, desgreixeu-lo.
  2. Mentrestant, salpebreu els pits de pularda i daureu-los lleugerament en una paella amb un raig d’oli. Seguidament, poseu-los en una cassola i cobriu-los amb l’oli. Talleu la cabeça d’alls per la meitat i afegiu-la als pits. Confiteu-los lentament al forn a 95º C durant 2 h, aproximadament.
  3. Peleu les peres i talleu-les a daus d’1 cm de costat. Foneu la mantega en una paella. Coeu-hi les peres amb les espècies.
  4. En una altra paella, feu un caramel amb el sucre i un rajolí d’aigua. Quan estigui ben caramel·litzat, incorporeu-hi el vinagre i reduïu-lo. Afegiu-hi el vi ranci i deixeu evaporar l'alcohol. Al final, poseu-hi el brou de pularda i deixeu que agafi textura de salsa. Poseu-ho a punt de sal i lligueu-ho tot amb una mica de Maizena.
  5. Presenteu el plat amb el pit confitat, la pera cuita al costat i salseu-ho amb la salsa.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

23 mai

Taller de postres japoneses

Qui no ha volgut menjar mai el famós dorayaki del Doraemon o els dolços que berenava en Shin Chan? Doncs...

24 mai

Taller: cuina amb males herbes

Us atreviríeu a tastar una truita d’ortigues? Doncs en aquest taller no només la tastareu, sinó...

24 mai

Taller de risottos

Si us agrada la cuina italiana de ben segur que sou uns amants dels risottos. Aquest arròs típic dels...

22-24 mai

Espai Priorat 2017

Comença la IV edició de l’Espai Priorat, que s’ha consolidat com el principal esdeveniment...

Portada Cuina 202

BOLS. TOT EN UN SOL PLAT

  • Truites
  • Te matcha

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto