Receptes de Nadal La Vanguardia

Preparació

  1. Rostiu les carcasses de pularda amb la ceba, la pastanaga i el porro. Ben rosses, poseu-les en una olla amb la verdura i cobriu-les d'aigua freda. Deixeu-ho bullir a foc lent fins que quedi el 25% del brou. Coleu-lo i deixeu-lo refredar. Quan sigui fred, desgreixeu-lo.
  2. Mentrestant, salpebreu els pits de pularda i daureu-los lleugerament en una paella amb un raig d’oli. Seguidament, poseu-los en una cassola i cobriu-los amb l’oli. Talleu la cabeça d’alls per la meitat i afegiu-la als pits. Confiteu-los lentament al forn a 95º C durant 2 h, aproximadament.
  3. Peleu les peres i talleu-les a daus d’1 cm de costat. Foneu la mantega en una paella. Coeu-hi les peres amb les espècies.
  4. En una altra paella, feu un caramel amb el sucre i un rajolí d’aigua. Quan estigui ben caramel·litzat, incorporeu-hi el vinagre i reduïu-lo. Afegiu-hi el vi ranci i deixeu evaporar l'alcohol. Al final, poseu-hi el brou de pularda i deixeu que agafi textura de salsa. Poseu-ho a punt de sal i lligueu-ho tot amb una mica de Maizena.
  5. Presenteu el plat amb el pit confitat, la pera cuita al costat i salseu-ho amb la salsa.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

16 des

Enotast de desembre 2017

Alella és terra de vins, i així ho demostra la seva denominació d’origen. És per això...

16 des

Mercat de la Terra Slow Food

La xarxa de Mercats de la Terra, que impulsa el moviment 'Slow Food', ha posat en marxa un mercat al barri del...

16 des

III Fes l'oliva

La campanya de l’oliva ja ha començat i el Celler Masroig ofereix una experiència oleoturística...

16 des

Escudella Solidària

Per Nadal no pot faltar un bon plat d’escudella, i  el 16 de desembre podreu gaudir-ne d’una...

Portada CUINA 210

NADAL EN 10 MINUTS. RECEPTES I TRUCS PER ESTALVIAR TEMPS

  • Un Nadal estranger
  • Qui ha dit que cal sortir del barri?

14 números per només
29,90€

Subscriu't-hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Amb la col·laboració de:
Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto