Què cuinar La Vanguardia

Preparació

Preparació

  1. Per a la massa: dissoleu el llevat fresc en l’aigua. En un bol, barregeu tots els ingredients amb les mans, fins aconseguir una massa llisa.
  2. Talleu la massa en dues parts. Amb un corró n’estireu una, ben fina i més o menys quadrada.
  3. Unteu-la amb crema de cacau i tapeu-la amb l’altra massa.
  4. Talleu-ho a làmines amb un tallapasta.
  5. Enrotlleu les làmines, procurant que la crema de cacau no s’escapi massa (per aconseguir-ho, heu d’intentar no prémer-ho excessivament).
  6. Pinteu-ho amb ou batut i, amb l’ajut d’un adult, coeu-ho al forn, a 180 ºC, 15 min.

El consell

  • A l’hora de servir la pizza, la podeu acompanyar d’una mica de xocolata muntada. També combina la mar de bé amb una mica de gelat de vainilla.
  • Us agrada la combinació de xocolata i fruita? Després de posar la crema de cacau sobre les làmines de massa de pizza, proveu a posar-hi uns trossets de plàtan. Veureu com el resultat és deliciós!

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

20 oct - 19 nov

Ganxotapes de Tardor

Del 20 d'octubre al 19 de novembre s'organitza a Sant Feliu de Guíxols un concurs per triar la millor 'Ganxotapa'...

02-19 nov

QuintoTapa Sant Vicenç dels Horts

Després de cinc edicions d’èxit de la ruta Tapes i Canyes a Sant Vicenç dels Horts, l’activitat...

19 nov

Un tastet del Delta a MónNatura Delta de l'Ebre

Des de MónNatura Delta s’organitza una visita molt especial en la qual la gastronomia deltaica pren...

18-19 nov

Jornada del Calçot de Valls

Al novembre comença la temporada de les calçotades i, com no podia ser d’una altra manera,...

Portada Cuina 209

BOLETS PER AL·LUCINAR!

  • Capital volcànica
  • Una espurna que encén la nova cuina lleidatana

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto