Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

Preparació

  1. Per a la massa: dissoleu el llevat fresc en l’aigua. En un bol, barregeu tots els ingredients amb les mans, fins aconseguir una massa llisa.
  2. Talleu la massa en dues parts. Amb un corró n’estireu una, ben fina i més o menys quadrada.
  3. Unteu-la amb crema de cacau i tapeu-la amb l’altra massa.
  4. Talleu-ho a làmines amb un tallapasta.
  5. Enrotlleu les làmines, procurant que la crema de cacau no s’escapi massa (per aconseguir-ho, heu d’intentar no prémer-ho excessivament).
  6. Pinteu-ho amb ou batut i, amb l’ajut d’un adult, coeu-ho al forn, a 180 ºC, 15 min.

El consell

  • A l’hora de servir la pizza, la podeu acompanyar d’una mica de xocolata muntada. També combina la mar de bé amb una mica de gelat de vainilla.
  • Us agrada la combinació de xocolata i fruita? Després de posar la crema de cacau sobre les làmines de massa de pizza, proveu a posar-hi uns trossets de plàtan. Veureu com el resultat és deliciós!

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: