Què cuinar La Vanguardia

Preparació

Preparació

  1. Per a la massa: dissoleu el llevat fresc en l’aigua. En un bol, barregeu tots els ingredients amb les mans, fins aconseguir una massa llisa.
  2. Talleu la massa en dues parts. Amb un corró n’estireu una, ben fina i més o menys quadrada.
  3. Unteu-la amb crema de cacau i tapeu-la amb l’altra massa.
  4. Talleu-ho a làmines amb un tallapasta.
  5. Enrotlleu les làmines, procurant que la crema de cacau no s’escapi massa (per aconseguir-ho, heu d’intentar no prémer-ho excessivament).
  6. Pinteu-ho amb ou batut i, amb l’ajut d’un adult, coeu-ho al forn, a 180 ºC, 15 min.

El consell

  • A l’hora de servir la pizza, la podeu acompanyar d’una mica de xocolata muntada. També combina la mar de bé amb una mica de gelat de vainilla.
  • Us agrada la combinació de xocolata i fruita? Després de posar la crema de cacau sobre les làmines de massa de pizza, proveu a posar-hi uns trossets de plàtan. Veureu com el resultat és deliciós!

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

12-28 mai

DTapes per Torredembarra 2017

Conèixer la vitalitat i la qualitat gastronòmica de Torredembarra a un preu molt ajustat serà possible...

26-28 mai

Aplec del caragol 2017

L’Aplec del Caragol de Lleida és un 'must' per als amants dels caragols i de la cuina d’aquests...

11-28 mai

Tàrraco a Taula 2017

Les jornades gastronòmiques Tarraco a Taula, que rememoren el passat romà de Tarragona, celebren enguany...

28 mai

Sabadell Veggie Fest

Sabadell acull un festival pioner a Cataulunya, que busca donar a conèixer la gastronomia vegana i vegetariana...

Portada Cuina 203

NO SÓN PAELLES, PERÒ ENS AGRADEN

  • És l'hora del vermut!
  • La cuina que saben fer (i que, a més, els agrada)

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto