Escull el millor plat

En aquesta primera fase concursen 22 plats: de tots ells, digues quin t'agrada amb la icona del cor i quin no t'agrada amb la X. Una vegada ho hagis fet, hauràs d'introduir el teu nom d'usuari i la contrasenya si vols registrar el vot i optar als més de cent premis que sortegem.

Bacallà Lola (DOP Oli del Baix Ebre - Montsià)

Plat 1 de 22

1390

vots

Bacallà Lola (DOP Oli del Baix Ebre - Montsià)

NOTÍCIES

Sopa de bolets i vedella

5 receptes de vedella amb bolets

Amb els bolets, la vedella es converteix en un plat de temporada. Us en fem cinc propostes

NOTÍCIES

IGP Calçot de Valls

El calçot traspassa fronteres

Les calçotades han generat interès a nivell internacional i s’han convertit en un gran atractiu turístic

PATROCINATS

Participants i padrins de la segona edició del vi solidari, durant la verema

‘Per l’amor de 10: Somni d’Anantapur’, el vi més solidari

L’han elaborat clients del Grup Ametller Origen i tots els beneficis obtinguts es destinaran a la Fundación Vicente Ferrer

NOTÍCIES

L'escriptor, periodista i humorista Jair Domínguez

Jair Domínguez: "Vaig deixar de ser vegetarià per culpa de l'entrecot gironí"

L'escriptor, periodista i humorista dona suport a la IGP Vedella dels Pirineus al concurs del Plat Favorit

NOTÍCIES

Calendari

De festa en festa: el calendari de jornades gastronòmiques dels productes amb DOP i IGP

Diferents municipis del país celebren fires i festes per donar a conèixer els seus productes

NOTÍCIES

Pep Nogué, cuiner i divulgador gastronòmic

"La mantega de l'Alt Urgell i la Cerdanya és una de les millors d'Europa"

El cuiner i col·laborador de la revista CUINA Pep Nogué dona suport a la mantega dels Pirineus

NOTÍCIES

IGP Torró d'Agramunt

3 receptes amb Torró d'Agramunt

Aquest producte nadalenc es pot tastar a mossegades i, també, com a part d'unes postres ben dolces. Us ho demostrem

NOTÍCIES

Emma Roca, participant a la competició Leadville Race Series

"No hi ha dia que no mengem formatge del Pirineu"

Emma Roca, esportista i bombera, defensa la DOP Formatge de l'Alt Urgell i la Cerdanya al concurs del Plat Favorit

REVISTA CUINA

Cuina207

AQUEST OCTUBRE

  • Parmigiano reggiano: el formatge italià que més ens enamora
  • Izakayes. Tres tavernes japoneses de Barcelona

14 NÚMEROS PER NOMÉS

29,90 €

NÚMEROS ENDARRERITS

EN VOLS MÉS?

Inscriu-te al Newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra gran família. Ja som 24.400 subscriptors.

En donar-te d‘alta el teu correu acceptes la política de privacitat

REVISTA CUINA

Cuina207

AQUEST OCTUBRE

  • Parmigiano reggiano: el formatge italià que més ens enamora
  • Izakayes. Tres tavernes japoneses de Barcelona

14 NÚMEROS PER NOMÉS

29,90 €

NÚMEROS ENDARRERITS

EN VOLS MÉS?

Inscriu-te al Newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra gran família. Ja som 24.400 subscriptors.

En donar-te d‘alta el teu correu acceptes la política de privacitat