Descobrint l'ofici de formatger a la Granja de Bamalou

Diversos tipus de formatges

Diversos tipus de formatges

A la Vall de Vathmala, a la regió de l’Arieja (més enllà de la Catalunya del Nord), l’activitat ramadera ha estat el mode de vida tradicional per als seus habitants. Als seus prats, hi veureu ramats de vaques, ovelles i cabres pasturant. L’elaboració de diferents productes làctics, com el formatge, ha estat un dels motors de l’economia de la zona. A la granja de Bamalou, l’ofici de formatgers els ha donat l’experiència per poder mostrar tot el procés d’elaboració, a grans i petits, amb audiovisuals i fins i tot un taller participatiu.

REVISTA CUINA

Cuina207

AQUEST OCTUBRE

  • Parmigiano reggiano: el formatge italià que més ens enamora
  • Izakames. Tres tavernes japoneses de Barcelona

14 NÚMEROS PER NOMÉS

29,90 €

NÚMEROS ENDARRERITS

EN VOLS MÉS?

Inscriu-te al Newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra gran família. Ja som 24.400 subscriptors.

En donar-te d‘alta el teu correu acceptes la política de privacitat

REVISTA CUINA

Cuina207

AQUEST OCTUBRE

  • Parmigiano reggiano: el formatge italià que més ens enamora
  • Izakames. Tres tavernes japoneses de Barcelona

14 NÚMEROS PER NOMÉS

29,90 €

NÚMEROS ENDARRERITS

EN VOLS MÉS?

Inscriu-te al Newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra gran família. Ja som 24.400 subscriptors.

En donar-te d‘alta el teu correu acceptes la política de privacitat