Preparació

  1. Talleu els 100 g de Llonganissa de Vic a daus de 0,5 x 0,5 cm i adobeu-los amb l’oli i el pebre vermell. Reserveu-los.
  2. Per al farcit: talleu la ceba i el carbassó a la brunesa. Poseu un raig d’oli en una paella i sofregiu-hi la ceba fins que sigui tova i transparent. Afegiu-hi el carbassó i deixeu-lo coure. Incorporeu-hi la llonganissa picada i lligueu el farcit amb la nata i el formatge parmesà. Ha de quedar un farciment espès.
  3. Reserveu-ho i deixeu-ho refredar.
  4. Estireu les gyozes en una superfície plana i farciu-les amb el farcit quan estigui fred. Tanqueu-les, doneu-los forma i segelleu-les amb l'ajuda d’una mica d’aigua. Reserveu-les en fred o congeleu-les. 
  5. Escalfeu els farcells al vapor uns 5 min. Disposeu-los en un plat en fila, l'un al costat de l’altre.
  6. Intercaleu un tall de llonganissa molt fina entre farcell i farcell. 
  7. Amb una cullera, salseu-ho amb la llonganissa adobada i el seu oli.
  8. Ratlleu-hi parmesà per sobre i doneu-li volum amb la juliana d’espinacs.

 

REVISTA CUINA

Cuina 209

AQUEST NOVEMBRE

  • Cuina Flexi. La dieta per als semi vegetarians.
  • Granja Elena. El secret de la Zona Franca.

14 NÚMEROS PER NOMÉS

29,90 €

NÚMEROS ENDARRERITS

EN VOLS MÉS?

Inscriu-te al Newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra gran família. Ja som 29.483 subscriptors.

En donar-te d‘alta el teu correu acceptes la política de privacitat

REVISTA CUINA

Cuina 209

AQUEST NOVEMBRE

  • Cuina Flexi. La dieta per als semi vegetarians.
  • Granja Elena. El secret de la Zona Franca.

14 NÚMEROS PER NOMÉS

29,90 €

NÚMEROS ENDARRERITS

EN VOLS MÉS?

Inscriu-te al Newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra gran família. Ja som 29.483 subscriptors.

En donar-te d‘alta el teu correu acceptes la política de privacitat