Així es van cuinar els plats finalistes a l'obrador central d'Ametller Origen

Els xefs Susana Aragón i José Miguel Lozano van preparar a Olèrdola les receptes fetes amb Pota Blava Prat i Avellana de Reus

Josep Lacambra, d'Ametller Origen, i el xef José Miguel Lozano

Josep Lacambra, d'Ametller Origen, i el xef José Miguel Lozano

Susana Aragón, xef del Cèntric Gastrobar, i José Miguel Lozano, xef de Color d'Olor de Poma, van preparar el confit de pota blava, moniato, prunes i vermut Tarrida, i les mandonguilles de peus de porc i avellana amb sípia a l'obrador central del Grup Ametller, a Olèrdola. Els va acompanyar Josep Lacambra, responsable V Gamma en Grup Ametller Origen. Us deixem unes fotografies perquè vegeu com van anar les sessions.

 

 

> Color d'Olor de Poma
> Cèntric Gastrobar
> Del camp a la botiga

REVISTA CUINA

Cuina 209

AQUEST NOVEMBRE

  • Cuina Flexi. La dieta per als semi vegetarians.
  • Granja Elena. El secret de la Zona Franca.

14 NÚMEROS PER NOMÉS

29,90 €

NÚMEROS ENDARRERITS

EN VOLS MÉS?

Inscriu-te al Newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra gran família. Ja som 29.483 subscriptors.

En donar-te d‘alta el teu correu acceptes la política de privacitat

REVISTA CUINA

Cuina 209

AQUEST NOVEMBRE

  • Cuina Flexi. La dieta per als semi vegetarians.
  • Granja Elena. El secret de la Zona Franca.

14 NÚMEROS PER NOMÉS

29,90 €

NÚMEROS ENDARRERITS

EN VOLS MÉS?

Inscriu-te al Newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra gran família. Ja som 29.483 subscriptors.

En donar-te d‘alta el teu correu acceptes la política de privacitat