Plat Favorit 2016

La cirereta del Plat Favorit

Una festa a l’Antiga Fàbrica Damm de Barcelona va posar el punt i final a la iniciativa del CUINA

Més de 150 persones van assistir a la festa

Més de 150 persones van assistir a la festa

Dimarts passat, l’Antiga Fàbrica Damm de Barcelona va acollir la festa que posava el punt i final al concurs del Plat Favorit, que el 24 d’octubre va triar l’escudella i carn d’olla com el preferit dels catalans.

Per celebrar l’èxit de la iniciativa, periodistes, bloguers i instagrammers es van citar a l’Antiga Fàbrica Damm, on va quedar demostrat que, gairebé un mes després d’acabar el concurs, la batalla entre l’escudella i el pa amb tomàquet segueix ben viva, ja que vam convidar als assistents a posicionar-se a favor d’un plat o l’altre.

Durant la festa, com no podia ser d’una altra manera, es va poder tastar escudella i carn d’olla i pa amb tomàquet, gràcies al càtering de Cal Blay, que en va preparar per a tots els assistents. I no només això, sis productors agroalimentaris del país ens van acompanyar i van oferir els seus productes als assistents: Calçots Cuits, el sushi català d’Olga RoviraTorrons i Mel AlemanyLa FagedaCadí i Casa Sendra.

A més de les fotografies que els assistents van penjar a les xarxes socials amb les etiquetes #platfavorit #somgastronomia i #antigafàbirca, l’agència Mirall Digital va enregistrar la festa i en va fer aquest vídeo.

El concurs per triar el Plat Favorit dels Catalans ha estat una iniciativa de la revista CUINA amb el patrocini d’Estrella Damm i la col·laboració del CETT de Barcelona, i s’ha emmarcat dins els actes organitzats amb motiu de la proclamació de Catalunya com a Regió Europea de la Gastronomia 2016.

 

REVISTA CUINA

Cuina207

AQUEST OCTUBRE

  • Parmigiano reggiano: el formatge italià que més ens enamora
  • Izakames. Tres tavernes japoneses de Barcelona

14 NÚMEROS PER NOMÉS

29,90 €

NÚMEROS ENDARRERITS

EN VOLS MÉS?

Inscriu-te al Newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra gran família. Ja som 24.400 subscriptors.

En donar-te d‘alta el teu correu acceptes la política de privacitat

REVISTA CUINA

Cuina207

AQUEST OCTUBRE

  • Parmigiano reggiano: el formatge italià que més ens enamora
  • Izakames. Tres tavernes japoneses de Barcelona

14 NÚMEROS PER NOMÉS

29,90 €

NÚMEROS ENDARRERITS

EN VOLS MÉS?

Inscriu-te al Newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra gran família. Ja som 24.400 subscriptors.

En donar-te d‘alta el teu correu acceptes la política de privacitat