Revetlles d'Estiu amb Musclos i Cava

Musclos i Cava

Musclos i Cava

Els mercats de Sants, la Concepció, Sant Martí, el Clot, la Llibertat, Horta, les Corts i Lesseps celebren la revetlla de Sant Joan amb degustacions de musclos i cava per a tothom, amb la col·laboració del Gremi de Majoristes del Mercat Central del Peix de Mercabarna.

La iniciativa està organitzada pel Gremi de Majoristes del Mercat Central de Peix de Mercabarna (GMP) i el Gremi de Peixaters de Catalunya (GPC) i recupera una antiga tradició gastronòmica mediterrània: les ‘muscletades’ d’estiu, típiques de les festivitats de Sant Joan, Sant Pere o Sant Jaume als pobles costaners de Catalunya. Des de la seva primera edició, la Federació de Productors de Marisc del Delta de l’Ebre (Fepromodel) aporta el mol·lusc necessari per a les degustacions, i enguany en seran més de 750 Kg. 

REVISTA CUINA

Cuina207

AQUEST OCTUBRE

  • Parmigiano reggiano: el formatge italià que més ens enamora
  • Izakames. Tres tavernes japoneses de Barcelona

14 NÚMEROS PER NOMÉS

29,90 €

NÚMEROS ENDARRERITS

EN VOLS MÉS?

Inscriu-te al Newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra gran família. Ja som 24.400 subscriptors.

En donar-te d‘alta el teu correu acceptes la política de privacitat

REVISTA CUINA

Cuina207

AQUEST OCTUBRE

  • Parmigiano reggiano: el formatge italià que més ens enamora
  • Izakames. Tres tavernes japoneses de Barcelona

14 NÚMEROS PER NOMÉS

29,90 €

NÚMEROS ENDARRERITS

EN VOLS MÉS?

Inscriu-te al Newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra gran família. Ja som 24.400 subscriptors.

En donar-te d‘alta el teu correu acceptes la política de privacitat