Taller de crema de cacau i avellanes casolana

Crema de cacau i avellanes

Crema de cacau i avellanes FOTO Thinkstock

Les torrades o els entrepans amb crema de cacau i avellanes són el berenar més tradicional de la nostra infància, una delícia que agrada a totes les edats. Les cremes que podem trobar al supermercat estan processades i porten ingredients nocius per a la nostra salut. És per això que una bona opció per no renunciar a aquest plaer per al paladar i seguir tenint una alimentació saludable és preparar la vostra crema de cacau. En aquest taller, organitzat pel Centre Cívic Sagrada Família, aprendreu a fer-ne sense sucre i greixos dolents. 

Les inscripcions es poden fer a l’Oficina Tiquet Rambles (Palau de la Virreina. La Rambla, 99), de dilluns a diumenge, de 10 a 20.30 h. També es poden fer en línia des de la pàgina web o al Centre Cívic de forma presencial. Per a més informació truqueu al Centre Cívic.

 

REVISTA CUINA

Cuina207

AQUEST OCTUBRE

  • Parmigiano reggiano: el formatge italià que més ens enamora
  • Izakames. Tres tavernes japoneses de Barcelona

14 NÚMEROS PER NOMÉS

29,90 €

NÚMEROS ENDARRERITS

EN VOLS MÉS?

Inscriu-te al Newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra gran família. Ja som 24.400 subscriptors.

En donar-te d‘alta el teu correu acceptes la política de privacitat

REVISTA CUINA

Cuina207

AQUEST OCTUBRE

  • Parmigiano reggiano: el formatge italià que més ens enamora
  • Izakames. Tres tavernes japoneses de Barcelona

14 NÚMEROS PER NOMÉS

29,90 €

NÚMEROS ENDARRERITS

EN VOLS MÉS?

Inscriu-te al Newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra gran família. Ja som 24.400 subscriptors.

En donar-te d‘alta el teu correu acceptes la política de privacitat