Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Salpebreu la cua de bou, escampeu-hi farina i daureu-la en una cassola gran i de fons gruixut. Reserveu-la.
  2. A la mateixa cassola, daureu totes les verdures, pelades i trossejades. Torneu-hi a posar la cua de bou, la cabeça d’alls, tallada en dos, el llorer i el romaní. Remeneu-ho. Escampeu-hi el pebre vermell i mulleu-ho amb el vi, reduïu-ho a la meitat i cobriu-ho amb brou de verdures. Salpebreu-ho.
  3. Feu que arrenqui el bull i continueu la cocció a foc baix, semitapat, 3 h, fins que la carn estigui molt tova i es desfaci.
  4. Passeu el brou per un colador xinès, reduïu-lo i lligueu-lo amb el midó de blat de moro (Maizena) diluït en aigua. Rectifiqueu-ne el punt de sal.
  5. Bulliu l’aigua i la llet amb sal i pebre negre, afegiu-hi la polenta en forma de pluja, remeneu-ho fins que s’espesseixi, afegiu-hi la mantega i torneu-ho a remenar bé.
  6. Serviu la cua de bou sobre la polenta cremosa, amb una mica de la salsa.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: