Què cuinar La Vanguardia

Preparació

Preparació

  1. Tallem les contracuixes a dauets i les salpebrem.
  2. Pelem les pastanagues i les tallem molt menudes, tant com puguem.
  3. Rentem bé el carbassó i el tallem ben menut.
  4. Amb l’ajuda d’un adult, posem el wok al foc, amb un bon raig d’oli, i hi enrossim el pollastre, a temperatura alta.
  5. Hi posem les verdures tallades. Sacsegem el wok o ho anem remenant amb una cullera de fusta. Podem comptar, per exemple, unes 20 voltes.
  6. Hi aboquem un bon raig de salsa de soja, un bon raig de Fanta de taronja i els brots de soja. Ho deixem coure a foc fort, fins que es redueixin les salses i el pollastre prengui un to daurat i brillant.
  7. Ja només ens queda afegir-hi un grapat de sèsam torrat i ja podem servir el nostre pollastre a l’estil oriental. 

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Més receptes amb Carn

Aquesta setmana

25 abr

Foodies Experiences 2017

El 28 de febrer comença Foodies Experiences 2017, una trobada entre experts i professionals de la gastronomia...

25 abr

Ultimate pancakes

En aquest taller podeu aprendre a fer pastís sense la necessitat d’encendre el forn. Si sou amants del...

26 abr

Taller de crestes i empanades

Els dimecres 19 i 26 d’abril podeu aprendre a fer crestes i empanades al taller del Centre Cívic Sagrada...

26 abr

Alimentació i embaràs. Segon trimestre.

Durant l’embaràs, la salut de la mare és el més important per a una correcta gestació...

Portada Cuina 202

BOLS. TOT EN UN SOL PLAT

  • Truites
  • Te matcha

14 números per només
29,90€

Subscriu't-hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto