Menús La Vanguardia

Preparació

Preparació

  1. Talleu les contracuixes a dauets i salpebreu-les.
  2. Peleu les pastanagues i talleu-les molt menudes, tant com pugueu.
  3. Renteu bé el carbassó i talleu-lo ben menut.
  4. Amb l’ajuda d’un adult, poseu el wok al foc, amb un bon raig d’oli, i enrossiu-hi el pollastre, a temperatura alta.
  5. Poseu-hi les verdures tallades. Sacsegeu el wok o aneu-ho remenant amb una cullera de fusta. Podeu comptar, per exemple, unes 20 voltes.
  6. Aboqueu-hi un bon raig de salsa de soja, un bon raig de Fanta de taronja i els brots de soja. Deixeu-ho coure a foc fort, fins que es redueixin les salses i el pollastre prengui un to daurat i brillant.
  7. Ja només us queda afegir-hi un grapat de sèsam torrat i ja podeu servir el pollastre a l’estil oriental. 

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

16 ago

Ruta del Llonguet a Palma

Cada dimecres, fins al 25 d’octubre, 36 establiments de Palma ens ofereixen el llonguet, un panet tradicional...

17 ago

Capvespres gastronòmics a Món Sant Benet

Com cada any, la Fundació Catalunya La Pedrera torna a organitzar els capvespres gastronòmics a Món...

18 ago

Contalles del Delta

El Delta de l'Ebre és un territori especial que amaga moltes sorpreses. Un dels seus tresors és el tardet,...

12-19 ago

4a Setmana de l'Enoastronomia

Durant el mes d’agost podreu gaudir d’una experiència única al Celler Joan Ametller, situat...

Portada Cuina 205

MUSCLOS, EL MARISC PER A TOTHOM!

  • Teniu calor? Mengeu gelat!
  • Una altra manera de tastar Menorca

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto