Què cuinar La Vanguardia

Preparació

Preparació

  1. Talleu les contracuixes a dauets i salpebreu-les.
  2. Peleu les pastanagues i talleu-les molt menudes, tant com pugueu.
  3. Renteu bé el carbassó i talleu-lo ben menut.
  4. Amb l’ajuda d’un adult, poseu el wok al foc, amb un bon raig d’oli, i enrossiu-hi el pollastre, a temperatura alta.
  5. Poseu-hi les verdures tallades. Sacsegeu el wok o aneu-ho remenant amb una cullera de fusta. Podeu comptar, per exemple, unes 20 voltes.
  6. Aboqueu-hi un bon raig de salsa de soja, un bon raig de Fanta de taronja i els brots de soja. Deixeu-ho coure a foc fort, fins que es redueixin les salses i el pollastre prengui un to daurat i brillant.
  7. Ja només us queda afegir-hi un grapat de sèsam torrat i ja podeu servir el pollastre a l’estil oriental. 

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

20 jul

Taller del Mercat del Ninot

L’aula gastronòmica del Mercat del Ninot ha obert les portes amb moltes propostes per a aquest estiu....

20 jul

Taller de dips

Les salses fan embogir molts paladars pel toc únic de sabor que donen als nostres plats. Els dips són...

21 jul

Tallers al Mercat de la Vall d'Hebron

El Mercat de la Vall d’Hebron organitza una sèrie de tallers aquest estiu on podeu deixar anar tot el...

21 jul

Contalles del Delta

El Delta de l'Ebre és un territori especial que amaga moltes sorpreses. Un dels seus tresors és el tardet,...

Portada Cuina 204

NOMÉS A L'ESTIU! 15 TRUCS I RECEPTES PER ALS ÀPATS DE VACANCES

  • Anem al xiringuito?
  • Aquí, us tornareu a enamorar de la tonyina

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto