Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Netegeu i talleu el pollastre en vuit trossos. Salpebreu-lo, enfarineu-lo i daureu-lo en una cassola.
  2. En una altra cassola amb oli d'oliva, salteu els escamarlans i retireu-los. Feu un sofregit amb la ceba trinxada i la pastanaga tallada a rodanxes. A mitja cocció, afegiu-hi el tomàquet sense pela ni granes tallat a daus. Deixeu-ho confitar i afegiu-hi el vi ranci.
  3. Incorporeu-hi el pollastre, deixeu evaporar l'alcohol i cobriu-ho amb el brou d'aviram. Deixeu-ho coure fins que el pollastre sigui ben tou. Uns 20 min abans que s'acabi la cocció, afegiu-hi els peus de porc.
  4. Feu una picada amb els alls, el julivert, els carquinyolis i les avellanes. Afegiu-la minuts abans de treure-ho del foc, juntament amb la xocolata ratllada.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

25 nov

Mercat de la Terra Slow Food

La xarxa de Mercats de la Terra, que impulsa el moviment 'Slow Food', ha posat en marxa un mercat al barri del...

25 nov

Adopta un Celler

Prepareu el paladar per descobrir el Celler Herència Altés, el convidat al Bar del Pla de Barcelona d'aquesta...

25 nov

III Fes l'oliva

La campanya de l’oliva ja ha començat i el Celler Masroig ofereix una experiència oleoturística...

25 nov

Mercat de Pagès al Prat de Llobregat

Cada dissabte, excepte festius, a la plaça de Pau Casals té lloc el Mercat de Pagès del Prat. Els...

Portada CUINA 210

NADAL EN 10 MINUTS. RECEPTES I TRUCS PER ESTALVIAR TEMPS

  • Un Nadal estranger
  • Qui ha dit que cal sortir del barri?

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto