Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Netegeu i talleu el pollastre en vuit trossos. Salpebreu-lo, enfarineu-lo i daureu-lo en una cassola.
  2. En una altra cassola amb oli d'oliva, salteu els escamarlans i retireu-los. Feu un sofregit amb la ceba trinxada i la pastanaga tallada a rodanxes. A mitja cocció, afegiu-hi el tomàquet sense pela ni granes tallat a daus. Deixeu-ho confitar i afegiu-hi el vi ranci.
  3. Incorporeu-hi el pollastre, deixeu evaporar l'alcohol i cobriu-ho amb el brou d'aviram. Deixeu-ho coure fins que el pollastre sigui ben tou. Uns 20 min abans que s'acabi la cocció, afegiu-hi els peus de porc.
  4. Feu una picada amb els alls, el julivert, els carquinyolis i les avellanes. Afegiu-la minuts abans de treure-ho del foc, juntament amb la xocolata ratllada.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

28 mar

Foodies Experiences 2017

El 28 de febrer comença Foodies Experiences 2017, una trobada entre experts i professionals de la gastronomia...

28 mar

Taller 'L'amanida perfecta'

Si t’agraden les amanides i vols descobrir com preparar-ne de mil maneres originals, el 28 de febrer es realitza...

29-30 mar

Taller de tagins

En aquest taller aprendreu a fer tagins, un plat típic del nord d'Àfrica, de la mà d'Aina Mir. Aquests...

30 mar

Els peixos 'oblidats': cicle de sopars al Museu Marítim

Quantes vegades trobeu rajada a la carta d’un restaurant? Heu cuinat mai una moixina? Teniu clar què...

Portada Cuina 200

TRUCS DELS GRANS XEFS

  • 200 moments estel·lars de la cuina catalana
  • Martín Berasategui

14 números per només
29,90€

Subscriu't-hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto