Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per a la poma caramel·litzada: peleu i talleu a daus les pomes i salteu-les amb la mantega, el sucre i la canyella. 
  2. Per al crumble: barregeu tots els ingredients i mescleu-los sense pastar-los fins que aconseguiu grumolls de massa. 
  3. Per als xips de poma: peleu i lamineu la poma. Bulliu l’aigua i el sucre fins a fer un xarop. Deixeu-ho refredar. Passeu les làmines de poma per l’almívar i, en un paper de forn, enforneu-les 1 h a 80 ºC. Reserveu-les en un recipient hermètic. 
  4. Muntatge: ompliu una cassoleta amb poma caramel·litzada i empolseu-la amb crumble. Feu-ho coure al forn 15 min a 180 ºC. Serviu-ho tebi amb gelat de vainilla (compreu-lo bo i fet) i xips de poma.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: