Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Peleu l’all i fregueu-hi amb ell els talls de porc per les dues cares. Salpebreu-los amb moderació i disposeu en una cara un tall de pernil i un parell de fulles de sàlvia. Plegueu-los per la meitat, amb el pernil a dins, i mantingueu-los plegats amb l’ajut d’un escuradents. La gràcia està en el tall fi. Ja sigui des del tall o per haver estat aplanat amb un rodet o una maça. 
  2. Poseu la mantega en una paella i feu-hi enrossir els talls de carn per les dues cares. Quan tinguin color, incorporeu-hi el vi i deixeu coure, tapat, 15 min.
  3. Retireu la carn (conserveu-la calenta) i afegiu-hi la nata al suc que hagi quedat tot barrejant-ho. Incorporeu-hi la resta de fulles de sàlvia cisellades i deixeu-ho escalfar. Rectifiqueu-ho de sal si s’escau.
  4. Presenteu la carn amb la salsa i acompanyada, si voleu, d’una mica de pasta just cuita grenyal.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

22 nov

Taller de fondue i maridatge amb vins d'A Taula!

A Taula! Cicle de cultura i gastronomia celebra 10 anys divulgant la cultura gastronòmica i els bons...

23 nov

Hàbits saludables amb A Taula!

Una de les activitats organitzades per celebrar el desè aniversari d'A Taula! està dedicada a la cuina...

25 nov

Mercat de la Terra Slow Food

La xarxa de Mercats de la Terra, que impulsa el moviment 'Slow Food', ha posat en marxa un mercat al barri del...

25 nov

Adopta un Celler

Prepareu el paladar per descobrir el Celler Herència Altés, el convidat al Bar del Pla de Barcelona d'aquesta...

Portada Cuina 209

BOLETS PER AL·LUCINAR!

  • Capital volcànica
  • Una espurna que encén la nova cuina lleidatana

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto