Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Peleu l’all i fregueu-hi amb ell els talls de porc per les dues cares. Salpebreu-los amb moderació i disposeu en una cara un tall de pernil i un parell de fulles de sàlvia. Plegueu-los per la meitat, amb el pernil a dins, i mantingueu-los plegats amb l’ajut d’un escuradents. La gràcia està en el tall fi. Ja sigui des del tall o per haver estat aplanat amb un rodet o una maça. 
  2. Poseu la mantega en una paella i feu-hi enrossir els talls de carn per les dues cares. Quan tinguin color, incorporeu-hi el vi i deixeu coure, tapat, 15 min.
  3. Retireu la carn (conserveu-la calenta) i afegiu-hi la nata al suc que hagi quedat tot barrejant-ho. Incorporeu-hi la resta de fulles de sàlvia cisellades i deixeu-ho escalfar. Rectifiqueu-ho de sal si s’escau.
  4. Presenteu la carn amb la salsa i acompanyada, si voleu, d’una mica de pasta just cuita grenyal.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

24 set

Festes de la sega de l'arròs de les Terres de l'Ebre

Els municipis de la zona del delta de l’Ebre reten homenatge a la tradició pagesa del territori. Com...

22-24 set

37a Fira de Calella i l’Alt Maresme

Amb més de 30 anys d’història, la Fira de Calella i l’Alt Maresme s’ha convertit en...

24 set

'El Masnou, terra de mar' amb tast de vins

Descobriu el Masnou tot gaudint de la seva gastronomia amb l’itinerari “El Masnou, terra de mar”,...

24-25 set

'Teatre entre vinyes' a Alta Alella

El Celler Alta Alella estrena la nova temporada de la seva iniciativa enoturística ‘Teatre entre vinyes’...

Portada 206

ESMORZARS PER COMENÇAR BÉ EL DIA!

  • Tot el gust de Cambrils
  • Una taverna heterodoxa a la platja de Roses

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto