Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Peleu l’all i fregueu-hi amb ell els talls de porc per les dues cares. Salpebreu-los amb moderació i disposeu en una cara un tall de pernil i un parell de fulles de sàlvia. Plegueu-los per la meitat, amb el pernil a dins, i mantingueu-los plegats amb l’ajut d’un escuradents. La gràcia està en el tall fi. Ja sigui des del tall o per haver estat aplanat amb un rodet o una maça. 
  2. Poseu la mantega en una paella i feu-hi enrossir els talls de carn per les dues cares. Quan tinguin color, incorporeu-hi el vi i deixeu coure, tapat, 15 min.
  3. Retireu la carn (conserveu-la calenta) i afegiu-hi la nata al suc que hagi quedat tot barrejant-ho. Incorporeu-hi la resta de fulles de sàlvia cisellades i deixeu-ho escalfar. Rectifiqueu-ho de sal si s’escau.
  4. Presenteu la carn amb la salsa i acompanyada, si voleu, d’una mica de pasta just cuita grenyal.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

18-20 ago

Firamar 2017

Aquest agost engega una de les propostes més marineres de la temporada. Sant Pol de Mar celebra la tradicional...

20-21 ago

'Teatre entre vinyes' a Alta Alella

El Celler Alta Alella estrena la nova temporada de la seva iniciativa enoturística ‘Teatre entre vinyes’...

20-21 ago

Un tastet del Delta a MónNatura Delta de l'Ebre

Des de MónNatura Delta s’organitza una visita molt especial en la qual la gastronomia deltaica pren...

15-21 ago

Ruta dels Vins de la FM de Gràcia

Amb motiu de la Festa Major de Gràcia s’organitza una activitat pensada per als amants del vi. Com cada...

Portada Cuina 205

MUSCLOS, EL MARISC PER A TOTHOM!

  • Teniu calor? Mengeu gelat!
  • Una altra manera de tastar Menorca

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto