Receptes de Nadal La Vanguardia

Preparació

  1. Per al pa de pessic: desfeu la mantega i la xocolata al microones. Munteu el rovell amb els ous, els 40 g de sucre i la mel. A part, munteu les clares amb els 50 g de sucre. 
  2. Barregeu els rovells muntats amb les clares, afegiu-hi la xocolata amb la mantega i, finalment, la barreja de sòlids: farina i farina d’ametlla. 
  3. Poseu-ho en un motlle de silicona fent un gruix d’uns 3 cm i coeu-ho 20 min a 180 ºC. Feu-ne cilindres.
  4. Per a la ganache: escalfeu els 110 ml de nata amb el sucre i escaldeu la xocolata picada. 
  5. Emulsioneu-ho amb el túrmix i afegiu-hi els 225 ml de nata. Deixeu-ho reposar 2 h a la nevera i munteu-ho lleugerament. 
  6. Per al caramel: feu un caramel amb el sucre i la glucosa. En calent, afegiu-hi les neules i deixeu-ho refredar sobre paper de forn. 
  7. Poseu un cilindre de pa de pessic al plat. Al voltant, poseu-hi la ganache amb una mànega de pastisseria. Intercaleu-hi cireres. Claveu-hi trossos de caramel i acabeu-ho amb una quenelle de gelat.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

12 des

Canelons vegetarians d'A Taula

A Catalunya, els canelons de carn tradicionalment es menjaven els dies festius i especialment per Nadal. Actualment...

12 des

Tastos a la Taverna de Vinseum

Des de la Taverna de Vinseum organitzen cada quinzena un tast dedicat a cada un dels seus cellers. L'objectiu d'aquests...

11-13 des

Cuina nadalenca d'A taula

'A Taula!' celebra deu anys de la seva creació i ho fa organitzant diversos tallers al Centre...

16 des

Mercat de la Terra Slow Food

La xarxa de Mercats de la Terra, que impulsa el moviment 'Slow Food', ha posat en marxa un mercat al barri del...

Portada CUINA 210

NADAL EN 10 MINUTS. RECEPTES I TRUCS PER ESTALVIAR TEMPS

  • Un Nadal estranger
  • Qui ha dit que cal sortir del barri?

14 números per només
29,90€

Subscriu't-hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Amb la col·laboració de:
Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto