Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Talleu les verdures a trossos grans i salteu-les en una olla de pressió, amb una mica d’oli i una mica de sal.
  2. Afegiu-hi un parell de culleradetes de pebre vermell i sofregiu-ho uns segons. Afegiu-hi els cigrons i el llorer, cobriu-ho amb aigua i coeu-ho a pressió, 35-40 min.
  3. Obriu l’olla de pressió i comproveu que els cigrons són cuits. Afegiu-hi una mica de sal i coeu-ho 5 min més.
  4. Servir-ho calent.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

25 mai

Tast'l Mercat a Martorelles

L’Ajuntament de Martorelles busca donar a conèixer els productes del seu mercat ambulant Esplanada Carrencà....

25 mai

Taller: passeig per les vinyes catalanes

Sou uns apassionats del vi i voleu iniciar-vos en el món enològic? Us proposem una activitat ideal per...

25 mai

Taller de cuina italiana tradicional

En aquest taller podeu aprendre a preparar els menjars tradicionals de la cuina italiana. Receptes que van des...

26 mai

Vi i formatge a l'Obrador de Xerigots

L’Obrador de Xerigots és un dels pocs espais d’afinament de formatges de Catalunya i organitza...

Portada Cuina 202

BOLS. TOT EN UN SOL PLAT

  • Truites
  • Te matcha

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto