Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Renteu i assequeu els créixens.
  2. Torreu els pinyons al forn a 160 ºC.
  3. Barregeu el suc de la llima i la llimona amb la mostassa, el sucre, sal i pebre, i afegiu-hi l’oli d’oliva a poc a poc mentre ho barregeu amb unes varetes.
  4. Renteu els préssecs, talleu-los a meitats i elimineu-ne el pinyol. Fregueu-ne l’interior amb llimona.
  5. Escalfeu una planxa. Unteu les meitats dels préssecs amb oli d’oliva i feu-les a la planxa fins que s’enrosseixin.
  6. Talleu el coco a làmines fines amb un pelador.
  7. Munteu l’amanida col·locant de base dues meitats de préssec. Afegiu-hi uns créixens, unes làmines de coco i els pinyons. Amaniu-ho amb la vinagreta i afegiu-hi unes maduixes deshidratades.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: