Què cuinar La Vanguardia

Primavera del Cava 2017

La Primavera del Cava 2016

La Primavera del Cava 2016 FOTO Maria Rosa Ferré

El Penedès dona la benvinguda a l’estació més maca de l’any celebrant la Primavera del Cava. Durant tot el mes de maig diversos restaurants de la zona oferiran menús especials amb producte local i els millors caves. A més, tens l’oportunitat de recórrer les vinyes amb bicicleta, volar en helicòpter per gaudir del paisatge d’una forma única o gaudir d’un cap de setmana rural a una masia.

La proposta és la combinació ideal: gastronomia, enoturisme i natura. Algunes de les altres activitats del programa són un tast de flors i caves a les vinyes, esmorzars a les vinyes, un passeig solidari... Els 11 cellers locals que s’han adherit a la iniciativa són: Agustí Torelló Mata, Codorníu, Giró Ribot, Gramona, Juvé & Camps, Llopart, Segura Viudas, Sumarroca, Torelló, Vilarnau i Vins el Cep.

MÉS INFORMACIÓ

La Primavera del Cava (preus i reserves)

Diverses poblacions del Penedès

Sant Sadurní d'Anoia (Alt Penedès)

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

12-28 mai

DTapes per Torredembarra 2017

Conèixer la vitalitat i la qualitat gastronòmica de Torredembarra a un preu molt ajustat serà possible...

26-28 mai

Aplec del caragol 2017

L’Aplec del Caragol de Lleida és un 'must' per als amants dels caragols i de la cuina d’aquests...

11-28 mai

Tàrraco a Taula 2017

Les jornades gastronòmiques Tarraco a Taula, que rememoren el passat romà de Tarragona, celebren enguany...

28 mai

Sabadell Veggie Fest

Sabadell acull un festival pioner a Cataulunya, que busca donar a conèixer la gastronomia vegana i vegetariana...

Portada Cuina 203

NO SÓN PAELLES, PERÒ ENS AGRADEN

  • És l'hora del vermut!
  • La cuina que saben fer (i que, a més, els agrada)

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto