Què cuinar La Vanguardia

Primavera del Cava 2017

La Primavera del Cava 2016

La Primavera del Cava 2016 FOTO Maria Rosa Ferré

El Penedès dona la benvinguda a l’estació més maca de l’any celebrant la Primavera del Cava. Durant tot el mes de maig diversos restaurants de la zona oferiran menús especials amb producte local i els millors caves. A més, tens l’oportunitat de recórrer les vinyes amb bicicleta, volar en helicòpter per gaudir del paisatge d’una forma única o gaudir d’un cap de setmana rural a una masia.

La proposta és la combinació ideal: gastronomia, enoturisme i natura. Algunes de les altres activitats del programa són un tast de flors i caves a les vinyes, esmorzars a les vinyes, un passeig solidari... Els 11 cellers locals que s’han adherit a la iniciativa són: Agustí Torelló Mata, Codorníu, Giró Ribot, Gramona, Juvé & Camps, Llopart, Segura Viudas, Sumarroca, Torelló, Vilarnau i Vins el Cep.

MÉS INFORMACIÓ

La Primavera del Cava (preus i reserves)

Diverses poblacions del Penedès

Sant Sadurní d'Anoia (Alt Penedès)

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

25 jul

Vespres al Mercat de la Terra

El Mercat de la Terra Slow Food Barcelona se celebrarà els dimarts, en comptes dels dissabtes, a partir del...

25 jul

'Sopar' la gran obra d'art

L’artista contemporani David Ymbernon presenta una exposició i obra de cuina escènica amb la col·laboració...

26 jul

Ruta del Llonguet a Palma

Cada dimecres, fins al 25 d’octubre, 36 establiments de Palma ens ofereixen el llonguet, un panet tradicional...

26 jul

Capvespres gastronòmics a Món Sant Benet

Com cada any, la Fundació Catalunya La Pedrera torna a organitzar els capvespres gastronòmics a Món...

Portada Cuina 205

MUSCLOS, EL MARISC PER A TOTHOM!

  • Teniu calor? Mengeu gelat!
  • Una altra manera de tastar Menorca

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto