Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Primavera del Cava 2017

La Primavera del Cava 2016

La Primavera del Cava 2016 FOTO Maria Rosa Ferré

El Penedès dona la benvinguda a l’estació més maca de l’any celebrant la Primavera del Cava. Durant tot el mes de maig diversos restaurants de la zona oferiran menús especials amb producte local i els millors caves. A més, tens l’oportunitat de recórrer les vinyes amb bicicleta, volar en helicòpter per gaudir del paisatge d’una forma única o gaudir d’un cap de setmana rural a una masia.

La proposta és la combinació ideal: gastronomia, enoturisme i natura. Algunes de les altres activitats del programa són un tast de flors i caves a les vinyes, esmorzars a les vinyes, un passeig solidari... Els 11 cellers locals que s’han adherit a la iniciativa són: Agustí Torelló Mata, Codorníu, Giró Ribot, Gramona, Juvé & Camps, Llopart, Segura Viudas, Sumarroca, Torelló, Vilarnau i Vins el Cep.

MÉS INFORMACIÓ

La Primavera del Cava (preus i reserves)

Diverses poblacions del Penedès

Sant Sadurní d'Anoia (Alt Penedès)

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: