Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Coeu el peix i les verdures, pelades i trossejades, en aigua abundant amb sal.
  2. Escorreu-ho i deixeu-ho refredar.
  3. Esmicoleu el peix i netegeu-lo d'espines i de pell.
  4. En un altre recipient, barregeu els ous, la salsa de tomàquet i la nata líquida. Salpebreu-ho.
  5. Bateu bé el conjunt i barregeu-lo amb el peix esmicolat.
  6. Unteu un motlle per a púding (o petits motlles individuals) amb mantega i empolseu-la amb el pa ratllat.
  7. Ompliu-lo amb la barreja, tapeu-lo amb paper d'alumini i enforneu-lo al bany maria, 1 h 15 min, a 175 ºC. Deixeu-lo refredar.
  8. Serviu el púding desemmotllat, acompanyat de salsa tàrtara (opcional).

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: