Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Primera cocció: en una bossa de cocció poseu la gallina salpebrada, el fons fosc de pollastre, l’oli i el suc de tòfona, tanqueu la bossa i introduïu-la en una olla amb aigua bullent durant 35 min. Talleu la cocció introduint la bossa de la gallina en aigua freda i gel abundant.
  2. Segona cocció: quan vulgueu acabar la gallina, la introduïu al bany maria 5 min. Obriu la bossa i poseu-ne el contingut en una cocota de ferro, tapeu-la i poseu-la al forn a 190 ºC durant 35 min, i després, 25 min més a 215 ºC amb l’olla destapada. El temps de cocció pot variar segons el pes de la gallina. Quan restin 5 min per finalitzar la cocció, hi afegiu les botifarres de perol lleugerament rostides, les minicebes tendres ja saltades i la tòfona picada a dauets de 0,2 mm de gruix.
  3. Muntatge: ensenyeu la peça sencera als comensals i la serviu, aprofiteu per desgreixar i lligar la salsa.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

27 jul

Taller del Mercat del Ninot

L’aula gastronòmica del Mercat del Ninot ha obert les portes amb moltes propostes per a aquest estiu....

28 jul

Capvespres gastronòmics a Món Sant Benet

Com cada any, la Fundació Catalunya La Pedrera torna a organitzar els capvespres gastronòmics a Món...

28 jul

Contalles del Delta

El Delta de l'Ebre és un territori especial que amaga moltes sorpreses. Un dels seus tresors és el tardet,...

29 jul

XV Festival de Música a les Vinyes

El poble medieval de Torre-ramona de Subirats es vesteix de gala les nits dels dies 22 i 29 de juliol per acollir...

Portada Cuina 205

MUSCLOS, EL MARISC PER A TOTHOM!

  • Teniu calor? Mengeu gelat!
  • Una altra manera de tastar Menorca

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto