Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Primera cocció: en una bossa de cocció poseu la gallina salpebrada, el fons fosc de pollastre, l’oli i el suc de tòfona, tanqueu la bossa i introduïu-la en una olla amb aigua bullent durant 35 min. Talleu la cocció introduint la bossa de la gallina en aigua freda i gel abundant.
  2. Segona cocció: quan vulgueu acabar la gallina, la introduïu al bany maria 5 min. Obriu la bossa i poseu-ne el contingut en una cocota de ferro, tapeu-la i poseu-la al forn a 190 ºC durant 35 min, i després, 25 min més a 215 ºC amb l’olla destapada. El temps de cocció pot variar segons el pes de la gallina. Quan restin 5 min per finalitzar la cocció, hi afegiu les botifarres de perol lleugerament rostides, les minicebes tendres ja saltades i la tòfona picada a dauets de 0,2 mm de gruix.
  3. Muntatge: ensenyeu la peça sencera als comensals i la serviu, aprofiteu per desgreixar i lligar la salsa.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

22-23 abr

Fira Tapa Carxofa Prat 2017

El cap de setmana del 22 al 23 d’abril, a la plaça Blanes, podeu degustar una mostra de tapes elaborades...

23 abr

Sant Jordi a la Casa de les Punxes

La diada de Sant Jordi arriba al terrat de la Casa de les Punxes de Barcelona amb un sopar de luxe. El 23 d’abril...

23 abr

Abril d'enoturisme a Llançà

Llançà viu un mes d’abril ple d’activitats per als amants del vi. Durant els caps de setmana...

23-24 abr

Visita comentada al celler romà de Vallmora

El Centre Enoturístic i Arqueològic de Vallmora combina el món del vi amb el món de l’arqueologia....

Portada Cuina 200

TRUCS DELS GRANS XEFS

  • 200 moments estel·lars de la cuina catalana
  • Martín Berasategui

14 números per només
29,90€

Subscriu't-hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto