Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Bulliu les patates amb un polsim de sal. Un cop cuites, escorreu-les i aixafeu-les amb la llet calenta i la mantega.
  2. Talleu la cansalada a trossos petits i fregiu-la en un paella amb un raig d’oli fins que quedi ben rossejada.
  3. Feu bullir els pèsols i la ceba tallada a trossos petits, tritureu-ho tot junt, rectifiqueu-ho de sal i tireu-hi un polsim d’orenga. Hi podeu tirar una mica de l’oli on heu fregit la cansalada.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: