Receptes de Nadal La Vanguardia

Preparació

  1. Escalfeu una cullerada d’aigua i diluïu-hi la gelatina, prèviament hidratada amb aigua freda; afegiu-hi les clares d’ou, barrejant-ho molt bé amb varetes.
  2. Amb aquesta barreja, amb l’ajuda d’un pinzell, aneu pintant per tandes el raïm i els gerds, i passeu-los pel sucre. Repetiu l’operació fins que acabeu la fruita. Poseu-la tota en una safata de forn amb paper sulfurat a sota.
  3. Enceneu el forn al mínim i poseu-hi la safata; deixeu la porta del forn oberta. Espereu 2 h perquè cristal·litzi el sucre, apagueu el forn i deixeu-hi la safata dins, 2 h.
  4. Consumiu-ho ràpidament o bé reserveu-ho en un recipient tancat, en un lloc fresc i molt sec.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Més receptes amb Fruita

Aquesta setmana

16 des

Escudella Solidària

Per Nadal no pot faltar un bon plat d’escudella, i  el 16 de desembre podreu gaudir-ne d’una...

16 des

Mercat de Pagès al Prat de Llobregat

Cada dissabte, excepte festius, a la plaça de Pau Casals té lloc el Mercat de Pagès del Prat. Els...

16 des

Cuina en família d'A Taula

Cuina en família és una de les activitats que organitza A Taula! per celebrar el seu desè aniversari...

16 des

Enotast de desembre 2017

Alella és terra de vins, i així ho demostra la seva denominació d’origen. És per això...

Portada CUINA 210

NADAL EN 10 MINUTS. RECEPTES I TRUCS PER ESTALVIAR TEMPS

  • Un Nadal estranger
  • Qui ha dit que cal sortir del barri?

14 números per només
29,90€

Subscriu't-hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Amb la col·laboració de:
Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto