Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Talleu les cebes i poseu-les dins d’una paella amb un raig d’oli. Deixeu-les ofegar. A mitja cocció, afegiu-hi el peix, net, tallat a rodanxes i salpebrat. Per damunt del peix, escampeu-hi all i julivert ben picats. Tot seguit, aboqueu-hi també un rajolí de vi blanc o de conyac, el suc dels espàrrecs i el de les cloïsses. Tapeu la paella i deixeu-la al foc durant 4 o 5 min.
  2. En acabat, amb molta cura, tombeu el peix. Escampeu també per aquesta cara del peix all i julivert picats. Col·loqueu les gambes entre tall i tall de peix. Tapeu la cassola i deixeu-la 4 o 5 min més al foc. A l’últim minut, incorporeu-hi les cloïsses.
  3. Per acabar, emplateu-ho i adorneu el plat amb els espàrrecs. Nota: és un plat bo i ràpid de fer i que té molta presència.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

28 mar

Foodies Experiences 2017

El 28 de febrer comença Foodies Experiences 2017, una trobada entre experts i professionals de la gastronomia...

28 mar

Taller 'L'amanida perfecta'

Si t’agraden les amanides i vols descobrir com preparar-ne de mil maneres originals, el 28 de febrer es realitza...

29-30 mar

Taller de tagins

En aquest taller aprendreu a fer tagins, un plat típic del nord d'Àfrica, de la mà d'Aina Mir. Aquests...

30 mar

Els peixos 'oblidats': cicle de sopars al Museu Marítim

Quantes vegades trobeu rajada a la carta d’un restaurant? Heu cuinat mai una moixina? Teniu clar què...

Portada Cuina 200

TRUCS DELS GRANS XEFS

  • 200 moments estel·lars de la cuina catalana
  • Martín Berasategui

14 números per només
29,90€

Subscriu't-hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto