Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Talleu les cebes i poseu-les dins d’una paella amb un raig d’oli. Deixeu-les ofegar. A mitja cocció, afegiu-hi el peix, net, tallat a rodanxes i salpebrat. Per damunt del peix, escampeu-hi all i julivert ben picats. Tot seguit, aboqueu-hi també un rajolí de vi blanc o de conyac, el suc dels espàrrecs i el de les cloïsses. Tapeu la paella i deixeu-la al foc durant 4 o 5 min.
  2. En acabat, amb molta cura, tombeu el peix. Escampeu també per aquesta cara del peix all i julivert picats. Col·loqueu les gambes entre tall i tall de peix. Tapeu la cassola i deixeu-la 4 o 5 min més al foc. A l’últim minut, incorporeu-hi les cloïsses.
  3. Per acabar, emplateu-ho i adorneu el plat amb els espàrrecs. Nota: és un plat bo i ràpid de fer i que té molta presència.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto