Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Talleu les cebes i poseu-les dins d’una paella amb un raig d’oli. Deixeu-les ofegar. A mitja cocció, afegiu-hi el peix, net, tallat a rodanxes i salpebrat. Per damunt del peix, escampeu-hi all i julivert ben picats. Tot seguit, aboqueu-hi també un rajolí de vi blanc o de conyac, el suc dels espàrrecs i el de les cloïsses. Tapeu la paella i deixeu-la al foc durant 4 o 5 min.
  2. En acabat, amb molta cura, tombeu el peix. Escampeu també per aquesta cara del peix all i julivert picats. Col·loqueu les gambes entre tall i tall de peix. Tapeu la cassola i deixeu-la 4 o 5 min més al foc. A l’últim minut, incorporeu-hi les cloïsses.
  3. Per acabar, emplateu-ho i adorneu el plat amb els espàrrecs. Nota: és un plat bo i ràpid de fer i que té molta presència.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

25 nov

Adopta un Celler

Prepareu el paladar per descobrir el Celler Herència Altés, el convidat al Bar del Pla de Barcelona d'aquesta...

25 nov

III Fes l'oliva

La campanya de l’oliva ja ha començat i el Celler Masroig ofereix una experiència oleoturística...

25 nov

Mercat de Pagès al Prat de Llobregat

Cada dissabte, excepte festius, a la plaça de Pau Casals té lloc el Mercat de Pagès del Prat. Els...

25 nov

Ruta 'Valls, assaboreix l'oli'

L’oli d’oliva, aliment sagrat a la Mediterrània antiga, també s’ha emprat des de temps...

Portada CUINA 210

NADAL EN 10 MINUTS. RECEPTES I TRUCS PER ESTALVIAR TEMPS

  • Un Nadal estranger
  • Qui ha dit que cal sortir del barri?

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto