Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Talleu el rap a rodelles fines i saleu-lo.
  2. Enfarineu les rodelles de peix i fregiu-les, en oli d’oliva abundant, fins que quedin ben enrossides. Traieu-les i deixeu-les sobre paper absorbent.
  3. Feu pa amb tomàquet.
  4. Talleu els grans de raïm per la meitat i traieu-los les llavors.
  5. Serviu els talls de rap sobre el pa amb tomàquet i coroneu-ho amb el raïm.

El consell

  • Si ho preferiu, podeu preparar aquest plat amb un altre tipus de peix. Per exemple, també us pot quedar la mar de bé si feu servir lluç o filets de llenguado.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: