Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Escalfeu la llet. Afegiu-hi l’arròs i deixeu-ho coure 14 min a foc suau. Passeu-lo per un colador xinès. Amb la meitat de la llet, afegiu-hi la xocolata. Torneu a posar-hi l’arròs colat i deixeu-ho reposar a la nevera.
  2. Feu el xarop posant a bullir l’aigua i el sucre. Mentrestant, peleu i talleu el mango en làmines d’1 mm de gruix i poseu-les una a una dins el xarop calent, però fora del foc. Deixeu-les-hi 4 min. Escorreu-les i guardeu-les a la nevera.
  3. Talleu la resta del mango en daus de 1/2 cm. En una paella calenta poseu el mango i la mantega. Deixeu-ho coure 3 min. Afegiu-hi el sucre i el suc de llimona i retireu-ho del foc.
  4. Per muntar els raviolis, agafeu una làmina de mango i poseu-hi al centre una cullera d’arròs barrejat amb els daus de mango escorreguts. Tanqueu el ravioli amb una altra làmina de mango. Regueu-lo amb el suc de cocció del mango saltat. Podeu completar el plat amb un granissat o un sorbet de llima.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

23 set

3a Fira Gastronòmica del Geoparc

El Geoparc de la Catalunya Central celebra des de fa tres anys la seva fira gastronòmica, una proposta que...

23 set

Cicle Enocultura't al Mas Comtal

És temps de verema a les vinyes catalanes i els pagesos van per feina. L’enologia forma part de la cultura...

23 set

Mercat de la Terra de Slow Food

Aquest mes de setembre torna el Mercat de la Terra de Slow Food, que s’ha consolidat com un espai de trobada...

23-24 set

Mercat de Pagès al Prat de Llobregat

Cada dissabte, excepte festius, a la plaça de Pau Casals té lloc el Mercat de Pagès del Prat. Els...

Portada 206

ESMORZARS PER COMENÇAR BÉ EL DIA!

  • Tot el gust de Cambrils
  • Una taverna heterodoxa a la platja de Roses

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto