Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Escalfeu la llet. Afegiu-hi l’arròs i deixeu-ho coure 14 min a foc suau. Passeu-lo per un colador xinès. Amb la meitat de la llet, afegiu-hi la xocolata. Torneu a posar-hi l’arròs colat i deixeu-ho reposar a la nevera.
  2. Feu el xarop posant a bullir l’aigua i el sucre. Mentrestant, peleu i talleu el mango en làmines d’1 mm de gruix i poseu-les una a una dins el xarop calent, però fora del foc. Deixeu-les-hi 4 min. Escorreu-les i guardeu-les a la nevera.
  3. Talleu la resta del mango en daus de 1/2 cm. En una paella calenta poseu el mango i la mantega. Deixeu-ho coure 3 min. Afegiu-hi el sucre i el suc de llimona i retireu-ho del foc.
  4. Per muntar els raviolis, agafeu una làmina de mango i poseu-hi al centre una cullera d’arròs barrejat amb els daus de mango escorreguts. Tanqueu el ravioli amb una altra làmina de mango. Regueu-lo amb el suc de cocció del mango saltat. Podeu completar el plat amb un granissat o un sorbet de llima.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Més receptes amb Fruita

Aquesta setmana

28 mai

El Masnou, terra de mar. Tast de vins i vianda freda

Descobriu el Masnou tot gaudint de la seva gastronomia amb l’itinerari “El Masnou, terra de mar”,...

12-28 mai

DTapes per Torredembarra 2017

Conèixer la vitalitat i la qualitat gastronòmica de Torredembarra a un preu molt ajustat serà possible...

26-28 mai

Aplec del caragol 2017

L’Aplec del Caragol de Lleida és un 'must' per als amants dels caragols i de la cuina d’aquests...

11-28 mai

Tàrraco a Taula 2017

Les jornades gastronòmiques Tarraco a Taula, que rememoren el passat romà de Tarragona, celebren enguany...

Portada Cuina 203

NO SÓN PAELLES, PERÒ ENS AGRADEN

  • És l'hora del vermut!
  • La cuina que saben fer (i que, a més, els agrada)

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto