Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Escalfeu la llet. Afegiu-hi l’arròs i deixeu-ho coure 14 min a foc suau. Passeu-lo per un colador xinès. Amb la meitat de la llet, afegiu-hi la xocolata. Torneu a posar-hi l’arròs colat i deixeu-ho reposar a la nevera.
  2. Feu el xarop posant a bullir l’aigua i el sucre. Mentrestant, peleu i talleu el mango en làmines d’1 mm de gruix i poseu-les una a una dins el xarop calent, però fora del foc. Deixeu-les-hi 4 min. Escorreu-les i guardeu-les a la nevera.
  3. Talleu la resta del mango en daus de 1/2 cm. En una paella calenta poseu el mango i la mantega. Deixeu-ho coure 3 min. Afegiu-hi el sucre i el suc de llimona i retireu-ho del foc.
  4. Per muntar els raviolis, agafeu una làmina de mango i poseu-hi al centre una cullera d’arròs barrejat amb els daus de mango escorreguts. Tanqueu el ravioli amb una altra làmina de mango. Regueu-lo amb el suc de cocció del mango saltat. Podeu completar el plat amb un granissat o un sorbet de llima.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

24 jul

Taller de dolços d'estiu

En aquest taller aprendreu a fer dolços aprofitant aquelles fruites tan refrescants de la temporada d’estiu....

25 jul

Vespres al Mercat de la Terra

El Mercat de la Terra Slow Food Barcelona se celebrarà els dimarts, en comptes dels dissabtes, a partir del...

25 jul

'Sopar' la gran obra d'art

L’artista contemporani David Ymbernon presenta una exposició i obra de cuina escènica amb la col·laboració...

26 jul

Ruta del Llonguet a Palma

Cada dimecres, fins al 25 d’octubre, 36 establiments de Palma ens ofereixen el llonguet, un panet tradicional...

Portada Cuina 204

NOMÉS A L'ESTIU! 15 TRUCS I RECEPTES PER ALS ÀPATS DE VACANCES

  • Anem al xiringuito?
  • Aquí, us tornareu a enamorar de la tonyina

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto