Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per a la pasta dels raviolis: barregeu la farina i la sal i poseu-ho sobre la taula, fent-hi un forat al mig, on abocareu l’ou, l’oli i l’aigua. Amasseu-ho. Deixeu-ho reposar 20 min en paper film. Estireu la massa i, amb un tallapasta, aneu tallant-la i donant-li forma de raviolis.
  2. Per al farciment del ravioli: piqueu les escalunyes i els bolets molt fins, i ofegueu-ho amb l’all i una mica d’oli, a foc lent, 15 min. Salpebreu-ho.
  3. Passeu pel túrmix el formatge de cabra amb la nata líquida, la sal i el pebre negre, per obtenir una crema fina. Ompliu una mànega de plàstic amb la crema i reserveu-ho.
  4. Per a la vinagreta: talleu a dauets molt petits els dàtils i les orellanes, i barregeu-ho amb les panses de Corint, els pinyons, l’oli i l’oli de tòfona negra.

MUNTATGE

  1. Ompliu i feu-ho coure els raviolis en aigua salada bullent durant uns 3 min, escorreu-ho i poseu-ho en un plat.
  2. Feu els bolets restants amb una mica d’oli i repartiu-los sobre els raviolis, amb la carbassa bullida.
  3. Feu uns bonyets amb la crema de formatge de cabra i amb el codonyat, jugant amb els colors, al voltant dels raviolis de bolets.
  4. Amaniu-ho amb la vinagreta i acabeu-ho amb les pipes de carbassa per sobre del plat.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: