Consells de cuina La Vanguardia

8 cremes lleugeres d'hivern per a després del Nadal

Us proposem una manera saludable de compensar els excessos sense renunciar als millors sabors

CUINA.CAT

11/01/2018
01 Crema de carbassa, taronja, rom i vainilla

Crema de carbassa, taronja, rom i vainilla Becky Lawton

Crema de carbassa, taronja, rom i vainilla

Fruites i verdures en una mateixa crema és possible? Tasteu aquesta crema de carbassa i taronja per beneficiar-vos de totes les vitamines! Si voleu preparar-la als més menuts, és tan fàcil com prescindir del rom!

Llegiu la recepta completa

02 Crema de verdures d'hivern

Crema de verdures d'hivern

Crema de verdures d'hivern

No hi ha res millor per entrar en calor que aquesta crema de verdures ideal per als dies més freds. A més, és lleugera i molt saludable!

Llegiu la recepta completa

03 Crema de carbassa i poma

Crema de carbassa i poma

Crema de carbassa i poma

La carbassa i la poma s'entenen molt bé a la cuina i el contrast de sabors és boníssim. Si voleu comprovar-ho, prepareu aquesta lleugera i senzilla crema!

Llegiu la recepta completa

04 Crema de carbassa i portobel·lo

Crema de carbassa i portobel·lo

Crema de carbassa i portobel·lo

El portobel·lo és un dels bolets que millor ajuda a combatre la retenció de líquids. En aquesta crema és el principal ingredient, així que no dubteu a preparar-la per beneficiar-vos de les seves propietats!

Llegiu la recepta completa

05 Crema de coliflor amb un toc de gingebre

Crema de coliflor amb un toc de gingebre Becky Lawton

Crema de coliflor amb un toc de gingebre

El toc de gingebre fa del tot especial aquesta crema de coliflor, nutritiva i amb un potent contrast de sabors. Us hi animeu?

Llegiu la recepta completa

06 Crema de porros i fonoll

Crema de porros i fonoll

Crema de porros i fonoll

Aquesta crema requereix temps i paciència. És important que la prepareu a foc baix perquè conservi l'autèntic sabor. Així que sense córrer i sense presses!

Llegiu la recepta completa

07 Crema de carbassa amb pipes  i crispetes

Crema de carbassa amb pipes i crispetes

Crema de carbassa amb pipes i crispetes

Prepareu aquesta crema amb els més petits perquè es diverteixin alhora que aprenen hàbits saludables a la cuina. Els encantarà cuinar amb crispetes!

Llegiu la recepta completa

08 Crema de carbassa amb les seves pipes i navalles

Crema de carbassa amb les seves pipes i navalles

Crema de carbassa amb les seves pipes i navalles

Aquesta crema de carbassa és bona de totes maneres, però si utilitzeu la varietat de carbassa violí tindreu gran part de l'èxit assegurat. Tasteu-la!

Llegiu la recepta completa

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

26 abr

Cicle de Sopars 'El Mar va a la Muntanya'

El Museu Marítim de Barcelona acull 'El mar va a la muntanya', un nou cicle gastronòmic per posar en...

27 abr

Gastronomy & Music

El festival 'Gastronomy & Music' ofereix un punt de trobada entre talent culinari i musical: per una banda,...

27 abr

V Biergarten, Festa de la Cervesa

Durant vuit dies, la cervesa i la gastronomia són les protagonistes del Poble Espanyol de Montjuïc. Les...

27 abr

Jornades Gastronòmiques de la Tonyina

Les Jornades Gastronòmiques de l’Ametlla de Mar (Baix Ebre) són l’aparador dels productes...

Portada 215 Neta

MÉS SANS QUE MAI! IDEES SALUDABLES PER MENJAR MILLOR

  • Sí, és ràpid i saludable!
  • Un menú de punta a punta del termòmetre

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto