CUINA.CAT
17/05/2022Us proposem deu receptes de mousses que us sorprendran per la versatilitat d'aquestes postres típicament franceses! Des de la de xocolata fins a una mousse de cava i raïm! El ventall és ampli i n'hi ha per a tots els gustos!
Mousse d’After Eight
Us sonen els After Eight? Aquells bombons de xocolata i menta típics dels anglesos? Doncs Gemma Clofent ens proposa convertir-los en una mousse refrescant que conserva la frescor característica d'aquests dolços!
Mousse de pera
Les fruites són tan versàtils que permeten moltes experimentacions a la cuina! Aquesta mousse de pera és ràpida i senzilla, i si ho preferiu podeu fer-la de poma seguint el mateix procediment.
'Mousse' de cava amb raïm
Aquesta sorprenent mousse és perfecta per a postres o com a aperitiu per al dia de Cap d'Any. Si esteu cansats de servir sempre de la mateixa manera el raïm, proveu de fer-la! Per als més petits millor que prescindiu del cava i el substituïu per un suc natural. Salut i a brindar!
Mousse de petitsuís
Gemma Clofent ens proposa una mousse de petitsuís que farà embogir els més petits! Per als més grans, si voleu retrocedir a la infantesa en tan sols una cullerada no dubteu a preparar-la! Amb aquesta recepta traureu el nen que porteu dins!
Mousse de xocolata
Segur que aquesta mousse ja l'heu tastat, però per als qui preferiu els clàssics, la xocolata és un imprescindible! Si voleu afegir-hi el toc original, podeu incorporar-hi trossets de fruita, nata o fruits secs per sobre!
Mousse de safrà i galeta de coco
Segur que us sona ben estrany incorporar el safrà en una mousse per a postres, i la veritat és que és poc habitual. Per això heu de tenir cura i no excedir-vos amb la quantitat, ja que en tindreu prou amb 0,1 g! Recordeu que val més qualitat que quantitat!
Mousse de iogurt i formatge
Les postres també poden ser lleugeres, i aquesta mousse de iogurt és suau i perfecta per quan acabeu tips després dels segons. A més, substitueix el sucre per edulcorant, un ingredient menys calòric i més saludable.
Mousse de xocolata negra amb oli d'oliva i sal marina
És ben cert que la combinació de la dolça xocolata amb la salada sal marina és ben peculiar. Però res passa per casualitat, ja que està fet així per aconseguir potenciar el sabor de la xocolata. Si no us ho creieu, feu-la i comproveu-ho!
Mousse de iogurt i lemon curd amb granissat de maduixa
Aquesta mousse és ideal per refrescar-se a l'estiu, ja que combina la frescor de la llimona amb la gelor del granissat de maduixa. Una delícia estiuenca!
Mousse d’avellanes
Aprofiteu que les avellanes són fruits secs de temporada per preparar aquesta mousse suau i gens complicada!
En vols més?
Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.
© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.
Amb la col·laboració de:
Rep a la teva safata d'e-mail el millor de Cuina.cat
Inscriu-te al newsletter de Cuina i uneix-te a la nostra gran família. Ja som més de 35.000.