Què cuinar La Vanguardia

10 mousses sorprenents

CUINA.CAT

14/11/2017

Us proposem deu receptes de mousses que us sorprendran per la versatilitat d'aquestes postres típicament franceses! Des de la de xocolata fins a una mousse de cava i raïm! El ventall és ampli i n'hi ha per a tots els gustos!

01 Mousse d’After Eight

Mousse d’After Eight

Mousse d’After Eight

Us sonen els After Eight? Aquells bombons de xocolata i menta típics dels anglesos? Doncs Gemma Clofent ens proposa convertir-los en una mousse refrescant que conserva la frescor característica d'aquests dolços! 

Llegiu la recepta completa

02 Mousse de pera

Mousse de pera

Mousse de pera

Les fruites són tan versàtils que permeten moltes experimentacions a la cuina! Aquesta mousse de pera és ràpida i senzilla, i si ho preferiu podeu fer-la de poma seguint el mateix procediment.

Llegiu la recepta completa

 

03 Mousse de cava amb raïm

Mousse de cava amb raïm

Mousse de cava amb raïm

Aquesta sorprenent mousse és perfecta per a postres o com a aperitiu per al dia de Cap d'Any. Si esteu cansats de servir sempre de la mateixa manera el raïm, proveu de fer-la! Per als més petits millor que prescindiu del cava i el substituïu per un suc natural. Salut i a brindar!

Llegiu la recepta completa

04 Mousse de petitsuís

Mousse de petitsuís

Mousse de petitsuís

Gemma Clofent ens proposa una mousse de petitsuís que farà embogir els més petits! Per als més grans, si voleu retrocedir a la infantesa en tan sols una cullerada no dubteu a preparar-la! Amb aquesta recepta traureu el nen que porteu dins!

Llegiu la recepta completa

05 Mousse de xocolata

Mousse de xocolata

Mousse de xocolata

Segur que aquesta mousse ja l'heu tastat, però per als qui preferiu els clàssics, la xocolata és un imprescindible! Si voleu afegir-hi el toc original, podeu incorporar-hi trossets de fruita, nata o fruits secs per sobre!

Llegiu la recepta completa

06 Mousse de safrà i galeta de coco

Mousse de safrà i galeta de coco

Mousse de safrà i galeta de coco

Segur que us sona ben estrany incorporar el safrà en una mousse per a postres, i la veritat és que és poc habitual. Per això heu de tenir cura i no excedir-vos amb la quantitat, ja que en tindreu prou amb 0,1 g! Recordeu que val més qualitat que quantitat!

Llegiu la recepta completa

07 Mousse de iogurt i formatge

Mousse de iogurt i formatge

Mousse de iogurt i formatge

Les postres també poden ser lleugeres, i aquesta mousse de iogurt és suau i perfecta per quan acabeu tips després dels segons. A més, substitueix el sucre per edulcorant, un ingredient menys calòric i més saludable.

Llegiu la recepta completa

08 Mousse de xocolata negra amb oli d'oliva i sal marina

Mousse de xocolata negra amb oli d'oliva i sal marina

Mousse de xocolata negra amb oli d'oliva i sal marina

És ben cert que la combinació de la dolça xocolata amb la salada sal marina és ben peculiar. Però res passa per casualitat, ja que està fet així per aconseguir potenciar el sabor de la xocolata. Si no us ho creieu, feu-la i comproveu-ho!

Llegiu la recepta completa

09 Mousse de iogurt i lemon curd amb granissat de maduixa

Mousse de iogurt i lemon curd amb granissat de maduixa

Mousse de iogurt i lemon curd amb granissat de maduixa

Aquesta mousse és ideal per refrescar-se a l'estiu, ja que combina la frescor de la llimona amb la gelor del granissat de maduixa. Una delícia estiuenca!

Llegiu la recepta completa

10 Mousse d’avellanes

Mousse d’avellanes

Mousse d’avellanes

Aprofiteu que les avellanes són fruits secs de temporada per preparar aquesta mousse suau i gens complicada!

Llegiu la recepta completa

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

21 nov

Rebosteria compromesa d'A Taula

En aquest taller podeu aprendre a preparar postres i pastissos mentre reflexioneu sobre sostenibilitat, tradició...

21 nov

Tastos a la Taverna de Vinseum

Des de la Taverna de Vinseum organitzen cada quinzena un tast dedicat a cada un dels seus cellers. L'objectiu d'aquests...

22 nov

Taller de fondue i maridatge amb vins d'A Taula!

A Taula! Cicle de cultura i gastronomia celebra 10 anys divulgant la cultura gastronòmica i els bons...

23 nov

Hàbits saludables amb A Taula!

Una de les activitats organitzades per celebrar el desè aniversari d'A Taula! està dedicada a la cuina...

Portada Cuina 209

BOLETS PER AL·LUCINAR!

  • Capital volcànica
  • Una espurna que encén la nova cuina lleidatana

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto