Consells de cuina La Vanguardia

10 plats amb botifarra

Us proposem 10 plats amb botifarra per acompanyar-la més enllà de les seques, la tradicional recepta catalana!

CUINA.CAT

25/01/2018

La botifarra és una de les carns amb més varietats: en podeu trobar de blanca, negra, catalana, d'ou o fins i tot de dolça. Amb aquestes receptes variades podreu incorporar de manera original la negra i la del perol.

01 Broqueta de botifarra i Parmentier d'ibèric

Broqueta de botifarra i Parmentier d'ibèric

Broqueta de botifarra i Parmentier d'ibèric

Des dels restaurants Cullera de Boix arriba aquest puré de patates tan exquisit pel pernil ibèric que l'acompanya. A més, la botifarra corona aquest plat de la millor manera possible. Si us agrada la carn, no ho dubteu!

Llegiu la recepta completa

02 Pèsols amb botifarra negra

Pèsols amb botifarra negra Becky Lawton

Pèsols amb botifarra negra

Els pèsols no només són bons per la quantitat d'energia i ferro que aporten, sinó també perquè fan de perfectes acompanyants a combinacions com aquesta. La botifarra s'amaga entre el verd d'aquest completíssim plat!

Llegiu la recepta completa

03 Ravioli de poma i botifarra negra

Ravioli de poma i botifarra negra

Ravioli de poma i botifarra negra

Potser és difícil imaginar el sabor de la poma combinat amb el de la botifarra negra. Per això és millor que ho comproveu vosaltres mateixos amb aquests raviolis. Us sorprendran, això segur!

Llegiu la recepta completa

04 Favetes saltades amb bolets i botifarra negra

Favetes saltades amb bolets i botifarra negra

Favetes saltades amb bolets i botifarra negra

El millor moment per preparar aquestes favetes és en temporada de bolets, així obtindreu el plat amb el màxim sabor.

Llegiu la recepta completa

05 Truita de botifarra

Truita de botifarra

Truita de botifarra

Per si esteu cansats de la truita de patates, la francesa i la de ceba, tasteu aquesta truita de botifarra negra. Innovareu amb sabor i sense haver d'invertir-hi gaire temps més. Les truites sempre són ràpides.

Llegiu la recepta completa

06 Mandonguilles de gambes i botifarra negra

Mandonguilles de gambes i botifarra negra Becky Lawton

Mandonguilles de gambes i botifarra negra

Aquestes mandonguilles són un mar i muntanya en tota regla. A més, prepareu pa perquè la salsa que l'acompanya és per menjar a cullerades!

Llegiu la recepta completa

07 Milfulls de patates amb botifarra de perol

Milfulls de patates amb botifarra de perol

Milfulls de patates amb botifarra de perol

Els milfulls de patates són bons de totes maneres, però si utiltizeu la botifarra de perol ja no en voldreu fer amb cap altra varietat. 

Llegiu la recepta completa

08 Remenat d'alls tendres amb botifarra negra de ceba

Remenat d'alls tendres amb botifarra negra de ceba

Remenat d'alls tendres amb botifarra negra de ceba

Els remenats són la solució per a aquells dies amb menys temps per cuinar, només cal posar els ingredients a la paella i deixar que l'ou faci la resta. En ser una recepta senzilla, la qualitat dels ingredients és primordial i la botifarra negra és l'estrella d'aquest plat!

Llegiu la recepta completa

09 Crema freda de cigrons amb botifarra negra i ceba ofegada

Crema freda de cigrons amb botifarra negra i ceba ofegada

Crema freda de cigrons amb botifarra negra i ceba ofegada

Aquesta crema és freda, però com que la botifarra i la ceba se serveixen calentes el plat agafa la temperatura ideal per menjar-lo a cullerades! 

Llegiu la recepta completa

10 Patates farcides de botifarra amb allioli

Patates farcides de botifarra amb allioli Becky Lawton

Patates farcides de botifarra amb allioli

Unes patates farcides sempre són un acompanyament perfecte per a qualsevol segon plat, i més si estan fetes de botifarra i s'acompanyen d'allioli. Deliciós!

Llegiu la recepta completa

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

23 feb

La geografia de la cuina italiana

La cuina italiana es caracteritza per una increïble varietat de plats i sabors. Aquest...

24 feb

Calçotades Urbanes al Mercat de la Terra 2018

Cada dissabte dels mesos de febrer i març se celebren les Calçotades Urbanes en el marc del Mercat de...

24 feb

Mercat de Pagès al Prat de Llobregat

Cada dissabte, excepte festius, a la plaça de Pau Casals té lloc el Mercat de Pagès del Prat. Els...

25 feb

La Ruta del Xató

La Ruta del Xató és un aventura que combina gastronomia, vins, paisatges i aventura. El...

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto