Receptes de Nadal La Vanguardia

4 flams salats

Els flams no només poden ser postres dolces. Us ensenyem quatre entrants originals!

CUINA.CAT

12/10/2017
01 Flam d'alvocat

Flam d'alvocat

Flam d'alvocat

Aquest flam d'alvocat que ens proposa Marga Muñoz és fresc, lleuger i, sobretot, saludable. L'alvocat és considerat un 'superaliment' per les nombroses propietats nutritives que ens aporta, ja que un únic alvocat conté fins a 20 vitamines! Així, doncs, és perfecte per donar sabor i una mica de color a aquest flam!

Llegiu la recepta sencera

02 Flam de vieires

Flam de vieires

Flam de vieires amb brou de marisc

El flam que ens proposa Mercè Navarro és l'acompanyament ideal per a un plat sofisticat de vieires i brou de marisc. Cal dir que en aquesta recepta el protagonista no és el flam, ja que la competència del peix és massa exigent. Tot i això, el flam ens servirà de complement ideal i agafarà tot el gust mariner!

Llegiu la recepta sencera

03 Flam de tomàquet amb pernil d'ànec

Flam de tomàquet amb pernil d'ànec

Flam de tomàquet amb pernil d'ànec

Tres ingredients principals i una mica de modernitat. Jaume Saumell ens proposa barrejar el tomàquet amb gelatina per donar-li atractiu visual i convertir-lo en flam. D'aquesta manera a la torrada només li falta un bon pernil i fer-ne una bona mossegada! Fàcil i original per fer donar la volta a una de les tapes més clàssiques!

Llegiu la recepta sencera

04 Flamet de cirerol

Flamet de cirerol

Flamet de cirerol

El flamet de cirerol és discret i lleuger, tot i que no per això menys saborós. El toc salat de l'anxova aporta la força necessària al plat i es converteix en el protagonista del flam que ens proposa Mariona Quadrada. No cal dir que si són anxoves de l'Escala, molt millor!

Llegeix la recepta sencera

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

12 des

Canelons vegetarians d'A Taula

A Catalunya, els canelons de carn tradicionalment es menjaven els dies festius i especialment per Nadal. Actualment...

12 des

Tastos a la Taverna de Vinseum

Des de la Taverna de Vinseum organitzen cada quinzena un tast dedicat a cada un dels seus cellers. L'objectiu d'aquests...

11-13 des

Cuina nadalenca d'A taula

'A Taula!' celebra deu anys de la seva creació i ho fa organitzant diversos tallers al Centre...

16 des

Cuina en família d'A Taula

Cuina en família és una de les activitats que organitza A Taula! per celebrar el seu desè aniversari...

Portada CUINA 210

NADAL EN 10 MINUTS. RECEPTES I TRUCS PER ESTALVIAR TEMPS

  • Un Nadal estranger
  • Qui ha dit que cal sortir del barri?

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto