CUINA.CAT
12/10/2017Flam d'alvocat
Aquest flam d'alvocat que ens proposa Marga Muñoz és fresc, lleuger i, sobretot, saludable. L'alvocat és considerat un 'superaliment' per les nombroses propietats nutritives que ens aporta, ja que un únic alvocat conté fins a 20 vitamines! Així, doncs, és perfecte per donar sabor i una mica de color a aquest flam!
Flam de vieires amb brou de marisc
El flam que ens proposa Mercè Navarro és l'acompanyament ideal per a un plat sofisticat de vieires i brou de marisc. Cal dir que en aquesta recepta el protagonista no és el flam, ja que la competència del peix és massa exigent. Tot i això, el flam ens servirà de complement ideal i agafarà tot el gust mariner!
Flam de tomàquet amb pernil d'ànec
Tres ingredients principals i una mica de modernitat. Jaume Saumell ens proposa barrejar el tomàquet amb gelatina per donar-li atractiu visual i convertir-lo en flam. D'aquesta manera a la torrada només li falta un bon pernil i fer-ne una bona mossegada! Fàcil i original per fer donar la volta a una de les tapes més clàssiques!
Flamet de cirerol
El flamet de cirerol és discret i lleuger, tot i que no per això menys saborós. El toc salat de l'anxova aporta la força necessària al plat i es converteix en el protagonista del flam que ens proposa Mariona Quadrada. No cal dir que si són anxoves de l'Escala, molt millor!
En vols més?
Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.
© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.
Amb la col·laboració de:
Rep a la teva safata d'e-mail el millor de Cuina.cat
Inscriu-te al newsletter de Cuina i uneix-te a la nostra gran família. Ja som més de 35.000.