Què cuinar La Vanguardia

4 flams salats

Els flams no només poden ser postres dolces. Us ensenyem quatre entrants originals!

CUINA.CAT

12/10/2017
01 Flam d'alvocat

Flam d'alvocat

Flam d'alvocat

Aquest flam d'alvocat que ens proposa Marga Muñoz és fresc, lleuger i, sobretot, saludable. L'alvocat és considerat un 'superaliment' per les nombroses propietats nutritives que ens aporta, ja que un únic alvocat conté fins a 20 vitamines! Així, doncs, és perfecte per donar sabor i una mica de color a aquest flam!

Llegiu la recepta sencera

02 Flam de vieires

Flam de vieires

Flam de vieires amb brou de marisc

El flam que ens proposa Mercè Navarro és l'acompanyament ideal per a un plat sofisticat de vieires i brou de marisc. Cal dir que en aquesta recepta el protagonista no és el flam, ja que la competència del peix és massa exigent. Tot i això, el flam ens servirà de complement ideal i agafarà tot el gust mariner!

Llegiu la recepta sencera

03 Flam de tomàquet amb pernil d'ànec

Flam de tomàquet amb pernil d'ànec

Flam de tomàquet amb pernil d'ànec

Tres ingredients principals i una mica de modernitat. Jaume Saumell ens proposa barrejar el tomàquet amb gelatina per donar-li atractiu visual i convertir-lo en flam. D'aquesta manera a la torrada només li falta un bon pernil i fer-ne una bona mossegada! Fàcil i original per fer donar la volta a una de les tapes més clàssiques!

Llegiu la recepta sencera

04 Flamet de cirerol

Flamet de cirerol

Flamet de cirerol

El flamet de cirerol és discret i lleuger, tot i que no per això menys saborós. El toc salat de l'anxova aporta la força necessària al plat i es converteix en el protagonista del flam que ens proposa Mariona Quadrada. No cal dir que si són anxoves de l'Escala, molt millor!

Llegeix la recepta sencera

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

16 oct

III Nit del Gourmet Català

Arriba la III Nit del Gourmet Català al Palau de Pedralbes de Barcelona, a partir de les 18 h. Ho fa amb els...

17 oct

La història culinària A Taula!

La història gastronòmica també pren importància en la celebració del desè aniversiari...

17 oct

La història culinària A Taula!

La història gastronòmica també pren importància en la celebració del desè aniversiari...

18 oct

Ruta del Llonguet a Palma

Cada dimecres, fins al 25 d’octubre, 36 establiments de Palma ens ofereixen el llonguet, un panet tradicional...

Portada 207

AMB CULLERA: NO ÉS NOMÉS PER MENJAR SOPES!

  • Dolça Catalunya
  • Un final feliç apte per a paladars adults

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto