Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

4 receptes de tortells

Us animem a fer a casa el dolç per excel·lència del dia de Reis

01/01/2024

Aquest any voleu fer vosaltres el tortell? No patiu si teniu dubtes a l'hora de fer el tortell de Reis: aquest dolç té tantes versions que és normal fer-se preguntes sobre els ingredients, sobre el farcit o sobre qüestions més tècniques com la temperatura del forn, el nombre de fermetacions que s'han de fer o quant de temps cal que reposi la massa. Amb aquestes receptes resoldreu tots aquests dubtes i us sortirà un tortell per llepar-se'n els dits! 

01 Tortell de Reis

Tortell de Reis Gemma Clofent

Tortell de Reis de Gemma Clofent

La pastissera fa seva la recepta tradicional del tortell i ens dona un consell per estalviar feina i temps: fer net dels torrons que hagin sobrat de Nadal i aprofitar el de massapà per al farcit d'aquest dolç de Reis.

Llegiu la recepta completa

02 Tortell de Reis

Tortell de Reis Becky Lawton

Tortell de Reis amb glaç de xocolota

Amb un farcit de nata, un glacejat i un gel de xocolata fets amb beguda vegetal. Així és aquest tortell que ens proposa Delicooks.

Llegiu la recepta completa

03 Tortell de crema de iogurt

Tortell de crema de iogurt Gemma Clofent

Tortell de crema de iogurt

Gemma Clofent substitueix la nata per una crema de iogurt per farcir aquest tortell. Una opció més lleugera i fresca, ja que el iogurt li dona un toc de frescor molt adequat. Per cert, ens diu que és millor fer el farcit el dia abans, ja que ha de quallar la gelatina.

Llegiu la recepta completa

04 Tortell de Reis

Tortell de Reis Ada Parellada

Tortell de Reis per fer amb nens

L'apartat amb nens de Cuina.cat té nom propi: Ada Parellada, que no s'ha oblidat de pensar un tortell apte per fer amb la quitxalla, la veritable protagonista de la festa que tanca el cicle nadalenc. Com ja haureu imaginat, aquesta és l'única de les quatre propostes que porta una fava i la figura d'un Rei d'Orient.

Llegiu la recepta completa

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: