Consells de cuina La Vanguardia

4 receptes de tortells

Us animem a fer a casa el dolç per excel·lència del dia de Reis

05/01/2018

No patiu si teniu dubtes a l'hora de fer el tortell de Reis: aquest dolç té tantes versions que és normal fer-se preguntes sobre els ingredients, sobre el farcit o sobre qüestions més tècniques com la temperatura del forn, el nombre de fermetacions que s'han de fer o quant de temps cal que reposi la massa.

Amb aquestes receptes resoldreu tots aquests dubtes i de segur que us animareu a fer a casa el vostre tortell de Reis.

01 Tortell de Reis

Tortell de Reis Gemma Clofent

Tortell de Reis de Gemma Clofent

La pastissera fa seva la recepta tradicional del tortell i ens dona un consell per estalviar feina i tems: fer net dels torrons que hagin sobrat de Nadal i aprofitar el de massapà per al farcit d'aquest dolç de Reis.

Llegiu la recepta completa

02 Tortell de Reis

Tortell de Reis Becky Lawton

Tortell de Reis amb glaç de xocolota

Amb un farcit de nata, un glacejat i un gel de xocolata fets amb beguda vegetal. Així és aquest tortell que ens proposa Becky Lawton.

Llegiu la recepta completa

03 Tortell de crema de iogurt

Tortell de crema de iogurt Gemma Clofent

Tortell de crema de iogurt

Gemma Clofent substitueix la nata per una crema de iogurt per farcir aquest tortell. Una opció més lleugera i fresca, ja que el iogurt li dona un toc de frescor molt adequat. Per cert, ens diu que és millor fer el farcit el dia abans, ja que ha de quallar la gelatina.

Llegiu la recepta completa

04 Tortell de Reis

Tortell de Reis Ada Parellada

Tortell de Reis per fer amb nens

L'apartat amb nens de Cuina.cat té nom propi: Ada Parellada, que no s'ha oblidat de pensar un tortell apte per fer amb la quitxalla, la veritable protagonista de la festa que tanca el cicle nadalenc. Com ja haureu imaginat, aquesta és l'única de les quatre propostes que porta una fava i la figura d'un Rei d'Orient.

Llegiu la recepta completa

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

26 abr

Cicle de Sopars 'El Mar va a la Muntanya'

El Museu Marítim de Barcelona acull 'El mar va a la muntanya', un nou cicle gastronòmic per posar en...

27 abr

Jornades Gastronòmiques de la Tonyina

Les Jornades Gastronòmiques de l’Ametlla de Mar (Baix Ebre) són l’aparador dels productes...

27 abr

Gastronomy & Music

El festival 'Gastronomy & Music' ofereix un punt de trobada entre talent culinari i musical: per una banda,...

27 abr

V Biergarten, Festa de la Cervesa

Durant vuit dies, la cervesa i la gastronomia són les protagonistes del Poble Espanyol de Montjuïc. Les...

Portada 215 Neta

MÉS SANS QUE MAI! IDEES SALUDABLES PER MENJAR MILLOR

  • Sí, és ràpid i saludable!
  • Un menú de punta a punta del termòmetre

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto