Consells de cuina La Vanguardia

4 receptes de tortells

Us animem a fer a casa el dolç per excel·lència del dia de Reis

05/01/2018

No patiu si teniu dubtes a l'hora de fer el tortell de Reis: aquest dolç té tantes versions que és normal fer-se preguntes sobre els ingredients, sobre el farcit o sobre qüestions més tècniques com la temperatura del forn, el nombre de fermetacions que s'han de fer o quant de temps cal que reposi la massa.

Amb aquestes receptes resoldreu tots aquests dubtes i de segur que us animareu a fer a casa el vostre tortell de Reis.

01 Tortell de Reis

Tortell de Reis Gemma Clofent

Tortell de Reis de Gemma Clofent

La pastissera fa seva la recepta tradicional del tortell i ens dona un consell per estalviar feina i tems: fer net dels torrons que hagin sobrat de Nadal i aprofitar el de massapà per al farcit d'aquest dolç de Reis.

Llegiu la recepta completa

02 Tortell de Reis

Tortell de Reis Becky Lawton

Tortell de Reis amb glaç de xocolota

Amb un farcit de nata, un glacejat i un gel de xocolata fets amb beguda vegetal. Així és aquest tortell que ens proposa Becky Lawton.

Llegiu la recepta completa

03 Tortell de crema de iogurt

Tortell de crema de iogurt Gemma Clofent

Tortell de crema de iogurt

Gemma Clofent substitueix la nata per una crema de iogurt per farcir aquest tortell. Una opció més lleugera i fresca, ja que el iogurt li dona un toc de frescor molt adequat. Per cert, ens diu que és millor fer el farcit el dia abans, ja que ha de quallar la gelatina.

Llegiu la recepta completa

04 Tortell de Reis

Tortell de Reis Ada Parellada

Tortell de Reis per fer amb nens

L'apartat amb nens de Cuina.cat té nom propi: Ada Parellada, que no s'ha oblidat de pensar un tortell apte per fer amb la quitxalla, la veritable protagonista de la festa que tanca el cicle nadalenc. Com ja haureu imaginat, aquesta és l'única de les quatre propostes que porta una fava i la figura d'un Rei d'Orient.

Llegiu la recepta completa

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 28.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

19-22 gen

34a Mostra Comercial, Agrícola i Gastronòmica

La 32a Mostra Comercial i Agrícola i la Festa Major d'Hivern 2018 de Sant Vicenç dels Horts presenta...

22 gen

Les algues a la cuina

En aquest taller podeu conèixer de prop els diferents tipus d’algues. Veure les característiques...

23 gen

Taller de suflés

En aquest taller, de 20.15 a 21.45 h, aprendreu a fer aquesta delícia lleugera. S'explicaran tots els secrets...

24 gen

Taller d'alimentació per a nadons

El 'babyled weaning' és un mètode respectuós per acompanyar el nadó en la introducció...

Portada Cuina 211

BON ANY VERD! PROPÒSITS SANS I SABOROSOS PER AL 2018

  • Passejant per Sants
  • Sota el domini de l'horta del Baix Llobregat

12 números per només
29,90€

Subscriu't-hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 28.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Amb la col·laboració de:
Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto