Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

4 receptes per sucar-hi nachos

Celebrem el Dia Internacional dels Nachos amb unes receptes que us transportaran a Mèxic!

21/10/2017
01 Nachos

Nachos

Nachos

En venen de fets, però segur que ens agradaran més si els preparem a casa. L'imprescindible és la farina de blat de moro groga, i cal controlar el temps que fregim la massa per aconseguir el toc cruixent ideal. La resta? Tenir una bona salsa de guacamole o formatge per sucar i "viatjar" a Mèxic!

Llegeix la recepta completa

02 Crema de 'frijoles'

Crema de 'frijoles'

Crema de "frijoles"

Si barregem Colòmbia amb Mèxic, què en surt? Doncs una crema de "frijoles" colombiana acompanyada d'uns nachos mexicans! T'animes a mesclar cultures? La barreja és sorprenent i com a aperitiu és perfecta! 

Llegeix la recepta completa

03 Alvocat

Alvocat

Guacamole

El fidel acompanyant dels nachos és sens dubte el guacamole, i fer-lo no és gens complicat. Si en sobra no us preocupeu!! Guardeu el pinyol de l'advocat dins del guacamole perquè no s'oxidi i podreu repetir l'endemà! 

Llegeix la recepta completa

04 'Aguachile molcajeteado' amb flor de Jamaica

'Aguachile molcajeteado' amb flor de Jamaica Enrique Marco

'Aguachile molcajeteado' amb flor de Jamaica

Els llagostins i les gambes d'aquesta tradicional recepta mexicana fan que el peix sigui el clar protagonista. Tots dos barrejats amb alvocat i acompanyats d'una salsa que podeu adaptar al vostre gust afegint-hi més llima, si ho preferiu àcid, o més pebre, si ho voleu picant. El que no voldreu modificar són els nachos. Aquests segur que agraden a tothom com a acompanyant!

Llegeix la recepta completa

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: