Nachos
En venen de fets, però segur que ens agradaran més si els preparem a casa. L'imprescindible és la farina de blat de moro groga, i cal controlar el temps que fregim la massa per aconseguir el toc cruixent ideal. La resta? Tenir una bona salsa de guacamole o formatge per sucar i "viatjar" a Mèxic!
Crema de 'frijoles'
Si barregem Colòmbia amb Mèxic, què en surt? Doncs una crema de "frijoles" colombiana acompanyada d'uns nachos mexicans! T'animes a mesclar cultures? La barreja és sorprenent i com a aperitiu és perfecta!
Alvocat
El fidel acompanyant dels nachos és sens dubte el guacamole, i fer-lo no és gens complicat. Si en sobra no us preocupeu!! Guardeu el pinyol de l'advocat dins del guacamole perquè no s'oxidi i podreu repetir l'endemà!
'Aguachile molcajeteado' amb flor de Jamaica Enrique Marco
Els llagostins i les gambes d'aquesta tradicional recepta mexicana fan que el peix sigui el clar protagonista. Tots dos barrejats amb alvocat i acompanyats d'una salsa que podeu adaptar al vostre gust afegint-hi més llima, si ho preferiu àcid, o més pebre, si ho voleu picant. El que no voldreu modificar són els nachos. Aquests segur que agraden a tothom com a acompanyant!
En vols més?
Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.
© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.
Amb la col·laboració de:
Rep a la teva safata d'e-mail el millor de Cuina.cat
Inscriu-te al newsletter de Cuina i uneix-te a la nostra gran família. Ja som més de 35.000.