Consells de cuina La Vanguardia

5 plats amb uriços

Us proposem cinc plats amb el marisc més preuat de la Costa Brava!

CUINA.CAT

08/01/2018

Les garoines ja són bones només obertes per la part plana i crues. Però si voleu sorprendre o fer-les més especials, us deixem un recull de receptes més elaborades per treure el màxim partit a aquesta carn sucosa, tova i amb potència marinera!

 

01 Dot gratinat amb alvocat i majorero sobre salsa d'eriçó

Dot gratinat amb alvocat i majorero sobre salsa d'eriçó Becky Lawton

Dot gratinat amb alvocat i majorero sobre salsa d'eriçó

Aquest peix combina el sabor exòtic de l'alvocat amb el mariner de la salsa d'eriçó. Així que si us agraden els contrastos, no dubteu a preparar aquest dot. Us encantarà!

Llegiu la recepta completa

02 Crema d'espàrrecs blancs amb ou i garotes

Crema d'espàrrecs blancs amb ou i garotes

Crema d'espàrrecs blancs amb ou i garotes

Els ous són tan versàtils que permeten fer tot tipus de receptes. Aquests estan farcits de garotes, una combinació que pocs seran capaços d'endenvinar. Si voleu sorprendre, aquest plat és el vostre!

Llegiu la recepta completa

03 Coulant de garoina i xips de patata violeta

Coulant de garoina i xips de patata violeta

Coulant de garoina i xips de patata violeta

Aquest coulant és senzill de fer i el resultat és vistós i original. Per elaborar-lo només cal que deixeu fer al forn i invertiu el temps en la creativitat dels xips de patata violeta! Són tota una obra d'art!

Llegiu la recepta completa

04 Gall de Sant Pere, blat tendre rostinat i garoines

Gall de Sant Pere, blat tendre rostinat i garoines

Gall de Sant Pere, blat tendre rostinat i garoines

Les garoines tenen la major part del protagonisme en aquest gall de Sant Pere. S'incorporen en la base de blat tendre i coronen el gall en forma d'emulsió. Aquest gall rodejat de garoina tant per dalt com per baix us sorprendrà!

Llegiu la recepta completa

05 Caputxino de verdures

Caputxino de verdures

Caputxino de verdures, garota i aire de bacallà fumat

Per entrar en calor, aquest caputxino sense cafeïna és ideal per prendre en forma de brou calent. Si ho preferiu, també podeu afegir-hi pasta i fer-lo en forma de sopa. Vosaltres decidiu!

Llegiu la recepta completa

06 Rap amb brou d'arròs, calçots i garotes

Rap amb brou d'arròs, calçots i garotes

Rap amb brou d'arròs, calçots i garotes

Cuinar amb els productes de temporada sempre és la millor opció, i aquesta recepta n'incorpora dos: els calçots i les garotes. Ara és el moment de preparar-la!

Llegiu la recepta completa

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 28.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

22 gen

Les algues a la cuina

En aquest taller podeu conèixer de prop els diferents tipus d’algues. Veure les característiques...

19-22 gen

34a Mostra Comercial, Agrícola i Gastronòmica

La 32a Mostra Comercial i Agrícola i la Festa Major d'Hivern 2018 de Sant Vicenç dels Horts presenta...

23 gen

Taller de suflés

En aquest taller, de 20.15 a 21.45 h, aprendreu a fer aquesta delícia lleugera. S'explicaran tots els secrets...

24 gen

Taller d'alimentació per a nadons

El 'babyled weaning' és un mètode respectuós per acompanyar el nadó en la introducció...

Portada Cuina 211

BON ANY VERD! PROPÒSITS SANS I SABOROSOS PER AL 2018

  • Passejant per Sants
  • Sota el domini de l'horta del Baix Llobregat

12 números per només
29,90€

Subscriu't-hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 28.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Amb la col·laboració de:
Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto